Iba jeden NARUTO 4ever
REIKI alebo REIKI no jutsu
-
Kakashi Hatake
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
moc pozerate tie japonske kraviny
asi to japonci vymysleli schvalne, kedze prehrali druhu svetovu vojnu s USA, aby im nastolili vymyvanie mozgov, kedze uz sa na nic nezmozu
... a po komunizme to prislo aj ku nam (komunisti fuck off.)
a potom sa cudujme co tolkych ludi, co vyzeraju navonok v poriadku, davaju do kazajky a do blaznincov
to vase reiki ci feng shuei funguje akurat vo fantazii nejakeho sikmookeho ryzozruta co kresli tie anime manga hovadiny
sak aj decka co veria v nejakeho pokemona z okien vyskakuju lebo si myslia ze ich pridu zachranit
no brainwash brainwash brainwash.
... a uz cakam na naval pozitivnych komentarov mne adresovanych... njn, je to tak
a potom sa cudujme co tolkych ludi, co vyzeraju navonok v poriadku, davaju do kazajky a do blaznincov
... a uz cakam na naval pozitivnych komentarov mne adresovanych... njn, je to tak
nechytaj ma za slovickachrono napísal:Je otázne, či je horší šikmooký rižožrút s hlúpou mangou, alebo primitívny rasista.
// chrono: áno, šikmooký ryžožrút je komentár umenia
jeden fajny exemplar:
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=ACat5i1kleMnj, je to vec zvyku. btw preco mi bol vymazany post za tym co napisal chrono? ved to bola pravda. anime kreslia ci sikmooki, aj belosi, mne je jedno ci ma niekto oci natocene pod 45°, ci je niekto cernoch alebo Zid. to mi je fuk. len komentujem vyslednu "kvalitu" toho co nakreslia.
-
Hulkm
Professional
v kazdom umeni je volaky odpadinflater napísal:nechytaj ma za slovicka
jeden fajny exemplar:fakt umenie. aj cele animeKód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=ACat5i1kleM
...........
som velky fanusik NARUTA ale mam vlastnu hlavu a nenecham sa takymito blbostami osrat...
Jasne XD. Minule osm nasie lan nete, ze dake brainwashed detiska z naruta jedneho udusili v piesku, ked mi strkali halvu donho a nedovolili mu ju vytiahnut .Asi verili na Gaarove Sabaku Kyu XD. Naruto SUX! je mnoho lepsich serialov ako tato komercna hovadina.A myslim si, ze nazyvat japoncov neschopnimi ryzozrutmi neni prave na mieste. Neviem kto vam vymyslel Playstation a vlastni celu znacku Sony, Nintendo, Panasonic, Toshiba atd. Neviem co by si robil, keby sa japonsko rozhodne spravit zase kompletne embargo voci svetu ako kedysi.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
akuratny obed: 30minut, 3000kJ, potom cigaretka = telo v pohode, nervy v pohode, zivot v pohode
fujitsu reiki internacionale meditejšon : 1hodina, ????kJ z nicoho -> skor 0kJ, potom druhe kolo = telo v chatrnom stave, nervy v pixi, zivot na ustave
a na vsetko ostatne je tu eurocard mastercard ! ...
teraz vazne: neverim nijakym takymto pokutnym filozofiam !
fujitsu reiki internacionale meditejšon : 1hodina, ????kJ z nicoho -> skor 0kJ, potom druhe kolo = telo v chatrnom stave, nervy v pixi, zivot na ustave
a na vsetko ostatne je tu eurocard mastercard ! ...
teraz vazne: neverim nijakym takymto pokutnym filozofiam !
-
rixo
Light Professional
Milujem tieto čínske povedačky, btw:mám spolužiačku, ktorá tiež pozerá naruta + je to EMO girl, prepína jej z toho a to poriadne, dokonca je presvedčená o tom že tieto japonské "sily" sú skutočné a majú ti pomôcť, proste kecanie do prázdna.Myslím si, že to je len placebo efekt ako tu bolo písané, takže neni o čom, dovi dopo