Sheep napísal:aj tak som sa musel regnut lebo key mi tu asi neda nikto ale pise ze niesom user, tak neviem teraz co s tym
btw, ja mam schranku na inmail.sk
ale cudzi key by ti ani nefungoval, lebo ked si davas poslat key tak tam je ten "fingerprint" ale ked chces dam ti skusit moj key
mne pisalo to iste, ale nakoniec mi to dajak prislo
//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2008, 14:25 )
a co ma znamenat to no such user?
znamena to nieco v tom zmysle, ze tam niesi zaregistrovany(vypisuje to viacerym, aj mne to vypisovalo a kym ti tam nenapise, ze si zaregistrovany, tak ti ten key nepride)
ludia kto je uz tam regnuty??? pls ze by poslal mojodtlacok a zaziadal o new key to by snad slo nemyslite???, pls kto je uz regnuty ja dam moj odtlacok a vy napisete svoj mail oni vam pislu podla mna ten key a v ymi ho len poslete bud tuto ss alebo na maila.
Michaelo napísal:ludia kto je uz tam regnuty??? pls ze by poslal mojodtlacok a zaziadal o new key to by snad slo nemyslite???, pls kto je uz regnuty ja dam moj odtlacok a vy napisete svoj mail oni vam pislu podla mna ten key a v ymi ho len poslete bud tuto ss alebo na maila.
jajj sry nevedel som očom toči mohol by ten program niekto craknut snad sa dočkame leze mi na nervy ,že sa musim niekde registrovat a len dufat ,že mi pošlu nejaky key ktory mi nikdy nedojde.
kokos prave som to sprovoznil ale tak dost sranda to je, ale hned jak som to zapol tak to zacentrovalo target lock na moj xicht a pohybovanim hlavy som prezeral forum
Michaelo napísal:ludia kto je uz tam regnuty??? pls ze by poslal mojodtlacok a zaziadal o new key to by snad slo nemyslite???, pls kto je uz regnuty ja dam moj odtlacok a vy napisete svoj mail oni vam pislu podla mna ten key a v ymi ho len poslete bud tuto ss alebo na maila.
mi sme to takto vyriesili zo sheepom, ja som na svoj mail regol jeho "fingerprint"
no tak mi prisla ta nova beta mailom aj s kodom, skusil som...mal som trochu problemy s kalibraciou ale nakoniec sa mi podarilo ako tak urobit emulaciu na pinball.... celkom sranda ale neda sa povedat ze by sa mi hralo lepsie ako na klavesnici...mylsim ze to ale moze mat s dbrou kalibraciou uspech pri NFS a podobne...akurat mam pocit ze to clekom dost zatazuje komp a neprisiel som na to ako minimalizovat to okno s obrazom kamery...
to okno sa minimalizovat neda ale ked si pustis full screen hru tak tam nebude ale hrat sa s tym normalne tazko da, pretoze niekolko hodin mat ruky vo vzduchu a s niecim pohybovat je dost unavne ale dost este chce vyladit pretoze mi z jedneho prsta stale utekal target lock a musel som ho chytat naspat
->slavo<- napísal:tak o malu chvilu sa pustim do testovania dufam, že ked mam Vistu nebude problem . inač skušali ste experimentovat ? nejake ine hry a tak.
ano pojde to na viste, som skusal robit daco vo wow ale dost preskakovalo z jedneho uhla do druheho kedze wow je velmi citlivy a kamera zase nepresna