Hulkm napísal:na akych zostavas ste to hrali a ako to asi slo???ja to uz volaky ten piatok taham a hadam ze to cez vykend uz dorazim....to neni mozne ved to ma 12,5GB a nainstalovane by to malo mat okolo 18 asi
nainstalovane to ma 15 a v pohode som to hral na 1024x768 high detaily 16xfiltrovanie
3GHZ PentiumD, 2GB Ram, X1600pro
xJEDIKNIGHTx napísal:Ide o slušné Béčko,ale obtiažnosť je nevyvážená.
Som v jaskyni a mám zabiť nejakého velkého úhora, ale už ma to presáva baviť,lebo už som tam asi 8x zomrel,ked začne po mne hádzať tie stalagmity, alebo stalaktity, tak som v prdeli. Nemáte niekto nejakú fintu, ako to prejsť?
takze problem vyrieseny.....kto by mal problem ako je na obrazku v prilohe tak treba stiahnut posledne ovlace od Ageii a pojde to presnejsie su to v8.04.25.......a teraz k hre....
na to aka je to nova hra tka som cakal urcite nieco viac od grafiky a este ake to je velke....ak to nebude ta velkost v grafike tak to bude potom asi nekonecna hra...trava je robena v 2D a neda sa v tom vyznat ked okolo vas zacne behat volaky maly curak...na mojom NB mi to ide na plne detaily tak som rad...hratelnost sa mi celkom paci a som asi v druhom levely tak som zvedavy co este hra ponukne
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 22:11 )
haluska co sa mi paci ktoru to pise pri nacitavani hry Dinosaurs eat meat. You are meat. Run away!!
Hulkm napísal:na akych zostavas ste to hrali a ako to asi slo???ja to uz volaky ten piatok taham a hadam ze to cez vykend uz dorazim....to neni mozne ved to ma 12,5GB a nainstalovane by to malo mat okolo 18 asi
existuje rip,ktory ma nieco cez 5gb,ten som stiahol ja,po rozbaleni ma samozrejme 15gb,ziadne problemy som s nim nemal a ta prva bitka s t-rexom bola velmi lahka,stacilo donho len strielat dokym si nelahol a potom vybrat noz a dorazit ho
Ja to hram na AMD X2 5600+,2 GB RAM a 8800GTS 320 MB a ide mi to tak 35- 60FPS na rozlíšení 1024x768 a stredné detaily.
nemohol by mi niekto upnut savy, mal som prejdenych uz par levelov(presne:zabil som toho t-rexa zobral tu somarinu a vratil som sa k ostatnym) a nejak nechtiac som zmazal hru a nechce sa mi to prechadzat od zaciatku, vopred dik
jezis chalani neviete zabit toho velkeho z vody co sa vynori neviem co to je nejaka chu**** hej a po zemi mate 3 diery z ktorych unika "plyn" alebo para ci co to je proste nehate ho chvilku hadzat povas vecicky a ked uz pojde povas hubou tak sa postavte za tu dieru z ktorej ide "plyn" ci co a ked bude privas tak pustite plamenometom do diery davku a nechajte nek ho obhory a tak behajte po tych dierach a vzdy to opakujte a neskor ked uz budem at celu hubu od krvi tak pridte ako stale za tu dieru a namierte ked bude nad nou tak supnite plamenakom do diery a potom zdvihnite cross vy mu ten vsetok plyn supnete do xsichtnu ja nwm mne sa to podarilo tak takze pokial to nepojde ja si to loadnem a skusim to... napiste ci to slo a btw. spravil som to bez cheatov a ziadnych trapnych trainerov
ClicK napísal:jezis chalani neviete zabit toho velkeho z vody co sa vynori neviem co to je nejaka chu**** hej a po zemi mate 3 diery z ktorych unika "plyn" alebo para ci co to je proste nehate ho chvilku hadzat povas vecicky a ked uz pojde povas hubou tak sa postavte za tu dieru z ktorej ide "plyn" ci co a ked bude privas tak pustite plamenometom do diery davku a nechajte nek ho obhory a tak behajte po tych dierach a vzdy to opakujte a neskor ked uz budem at celu hubu od krvi tak pridte ako stale za tu dieru a namierte ked bude nad nou tak supnite plamenakom do diery a potom zdvihnite cross vy mu ten vsetok plyn supnete do xsichtnu ja nwm mne sa to podarilo tak takze pokial to nepojde ja si to loadnem a skusim to... napiste ci to slo a btw. spravil som to bez cheatov a ziadnych trapnych trainerov
jastera prejdete tak ze budete prihrievat tie lavove vypary vtedy ked jaster bude mat nad nimy hlavu a uhybat sa a poskakovat je to asi najtazsie spolu zo zaverecnym t rexom
nie...pokial mas chut na strasny stereotyp este vacsi ako v assassins creed tak prosim ...zhruba je to iba o behani mas tam proste iba jednu trasu a behas... nuda
hral som to este na X360 ale mna to bavilo... pacila sa mi grafika, zbrane tiez - kazda ma dve funkcie. Pribeh v pohode.. Taka odreagovacka. Pre mna 80% kvoli tomu ze to nic nove neprinieslo ale ako hra je kvalitna... a ak som dobre pocul tak sa chysta aj pokracovanie
ps: a zakoncovacie pohyby s nozikom nemaju chybu - pekne animacie