Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Nejak sa mi zda ze WoW nema uroven. Neexistuje ziadny kvalitny free server.....vsade je plno idiotov.
Rozmyslal som nad offikom ale tam je tich kktov urcite 50* tolko a vsetci uzasne naondeny ja som na offiku king of WoW
a reskillers.
Rozmyslal som o GW...nemusi sa tam platit mesacne ale tam zase chyba interakcia
teda myslim to tak ze sa hraci stretavaju len v arenach alebo tak nejak.
A nie je tam PVE...dungy..teda myslim :-/
Rozmyslal som nad offikom ale tam je tich kktov urcite 50* tolko a vsetci uzasne naondeny ja som na offiku king of WoW
Rozmyslal som o GW...nemusi sa tam platit mesacne ale tam zase chyba interakcia
Aj na ofiku mas idiotov. sice hra na ofi je tak trochu ina. Ale mohol by si skusit zahranicne free, ak mi nepojde ofik alebo proste budem chciet free tak pojdem vonku, konkretne tu http://www.xtremetop100.com/, sice nie je tam 99% uptime ako sa chvalia ale urcite parada, hral som na serveri WoW Trance co je Extreme Fun PvP, okolo 1000 hracov na serveri sa iba pripojis, kupis si equip a mozes sa ist rozbijat 
napriklad ja som presiel z ofiku na neofik a nie kvoli peniazom, ale vidina ceskeho RP servera na ktorom su sice bugy a pod, ALE na to aby sa tam clovek dostal treba vynalozit usilie, teda tam niesu deti a hlavne je to Roleplaying server, teda je to uplne nieco ine ako normalne WoW a to sa mi na tom páči 
GW moc neskusasj, je to onicom, ked zacinas hrat ale hodinu ti to stahuje informacie o svete a pri kazdom prechode do novej lokacie ti stahuje ale 10 minut informacie o tej, toto ma najviac odradiloZavulon napísal:Nejak sa mi zda ze WoW nema uroven. Neexistuje ziadny kvalitny free server.....vsade je plno idiotov.
Rozmyslal som nad offikom ale tam je tich kktov urcite 50* tolko a vsetci uzasne naondeny ja som na offiku king of WoWa reskillers.
Rozmyslal som o GW...nemusi sa tam platit mesacne ale tam zase chyba interakciateda myslim to tak ze sa hraci stretavaju len v arenach alebo tak nejak.
ale potom uz nie... Ja odporucam Nightfall... Ako prestalo ma to baviť ale pačilo sa mi že to malo aspon nejaky pribeh... to bolo vazne dobre ale inak je GW nechcem povedať ze o nicom ale nebavilo ma to... ale to je ofc vec nazoru...
a wolf ono niekedy je to celkom dobre lebo si predstav ze si cele wowko v SW a jedneho dna tam vsetko hori nikto nikde a kopa undeadov (len ako priklad) to je celkom vyhoda tych instov v GW ze sa tam da krasne vyhrať a spraviť peknu scenku resp. upraviť prostedie atd... ma to velke PvE moznosti ktore imho zahodili...
a wolf ono niekedy je to celkom dobre lebo si predstav ze si cele wowko v SW a jedneho dna tam vsetko hori nikto nikde a kopa undeadov (len ako priklad) to je celkom vyhoda tych instov v GW ze sa tam da krasne vyhrať a spraviť peknu scenku resp. upraviť prostedie atd... ma to velke PvE moznosti ktore imho zahodili...
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
beta je otvorena , blizzard zacal posielat tusim kody
tu je patchnotes
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=10360.0
ako po tomto warr neda nic spravia z neho uplnu nulu,ved warr nebol az taky overpowered , dost ma to nasralo
tu je patchnotes
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=10360.0
ako po tomto warr neda nic spravia z neho uplnu nulu,ved warr nebol az taky overpowered , dost ma to nasralo