co mam robit ked je poskodeny film

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mike1332
Expert
Expert

co mam robit ked je poskodeny film

Príspevok od používateľa mike1332 »

no takze mi prerusilo stahovanie v 99percentach ked to skusim ten subor pustit v nieakom playeri tak mi pusti 10 min no ked ho pustim vo vlc playeri
tak mi hodi ze tento avi subor je poskodeni vyhladavanie nebude fungovat spravne atd... jednoducho ho dam opravit trva to niekolko sekund a vo vlc playeri ide pekne ten film jednoducho ide celi hm ako mam spravit aby isiel vypalit spravne na dvd prehravaci aby to fungovalo ako vo vlc playeri
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

on nefunguje cely ani vo VLC... pretoze nemas dothany 100% tak ti tam nieco bude chybat... tieto prehravace dokazu prehrat film aj ked tam chyba.. proste tam kde chyba ten usek.. tak ho neprehra.. obraz sa zastavi..
proste, ze ti chyba kusok zo 44 minuty.. napriklad 15 sekund.. tak vo VLC to urobi tak, ze v 44 min. sa zastavi obraz.. mozno zvuk pojde.. a v 44:16 min. ti to pojde dalej.. ako keby bol ten usek vystrihnuty... tak isto to prehra aj MPlayer alebo KMPlayer
tak isto ako ked mas iba 15% alebo hocikolko % z filmu stiahnutych.. tak to je urcity usek z filmu.. ktory moze byt rozhadzany na viac casti... ale bezne prehravace si s tym neporadia.. proste len napisu chybu
mike1332
Expert
Expert

h

aha takze keby som to napalil tak je to zbitocne ale dik za radu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: h

Príspevok od používateľa seth82 »

mike1332 napísal:aha takze keby som to napalil tak je to zbitocne ale dik za radu
skus AVI preview...ten prehra aj nekompletne filmy.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: h

Príspevok od používateľa Šu-Do »

seth82 napísal:skus AVI preview...ten prehra aj nekompletne filmy.
jemu ten film ide prehrat.. cez VLC... najlepsie skusenosti s takymito filmami mam s KMPlayerom... ten nic nevypise.. proste ho prehra..
mike1332
Expert
Expert

h

seth82 si ma nepochopil ja som ho chcel vypalit a pozerat na domacom kine no lenze vravia ze mi to nepojde takze mi je to na k....
Napísať odpoveď