EMO-emocionalne slabi ludia
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
dexter7007
Zablokovaný
no to jo ale to je zo vsetkym tak aj s metlakmi aj s hopermi.......ked to nekdo prezene obzeraju sa lidiLeniv3c napísal:ou ta kikipfu...nj vtom mas pravdu ... dakomu pristane dakomu nie...a netraba to PREHANAT !! nemusi kazdy videt ze si emak omg
-
mikkimikki
Medium Professional
no mozno aj hej ale ber to tak, vlasy dokazu opticky uplne zmenit clovekaSheep napísal:bez toho by boli krajsie
... EMO a SCENE ... moze mi niekto vysvetlit rozdiel ?
ak som to mozno spravne pochopil tak scene je emo style visual bez uznavania tych emo veci alebo jak ?
a ked tu uz spominate emacky tak Ditte je strasne zlata
(viz priloha)
-
dexter7007
Zablokovaný
no dajme tomu ze ano.....ale su tam este nejake veci co ja newiem....ale chalani scene su su ako transexualovia fakt.....skusim najst jedneho chalan a poviete ze baba faktmikkimikki napísal:no mozno aj hej ale ber to tak, vlasy dokazu opticky uplne zmenit cloveka![]()
... EMO a SCENE ... moze mi niekto vysvetlit rozdiel ?.. ja ho totizto teda nevidim
ak som to mozno spravne pochopil tak scene je emo style visual bez uznavania tych emo veci alebo jak ?
a ked tu uz spominate emacky tak Ditte je strasne zlata![]()
(viz priloha)
-
mikkimikki
Medium Professional
no nemusis hladat ...dexter7007 napísal:no dajme tomu ze ano.....ale su tam este nejake veci co ja newiem....ale chalani scene su su ako transexualovia fakt.....skusim najst jedneho chalan a poviete ze baba fakt
ale toto je uz dobre uchylne/chore:
(pre tych co sa im nechce citat celu temu tak na tychto fotkach su chlapy
dexter,vyjadrim sa teda ja...
myslim si,ze niektore baby emacky su fakt pekne,pokial nie su strasne zmalovane. niekomu sa to proste hodi,vsak vela ludi je takych,co sa tak len oblieka a nemaju s emom nic spolocne...nanajvys pocuvaju taku hudbu,ale vacsina z nich ani netusi ze pravy emo sa ma rezat
a chalana emaka som este nevidela nazivo
no na tych emo strankach su niektori fakt hrozni,stretnut takeho tak sa normalne zlaknem 
-
dexter7007
Zablokovaný
nektory jo....keby som mal nejaku KARMU tak ti dam K- lebo tu vysvetlujem uz nevim kolko dni ze emo neni o rezani a to prave emo je ine KUA ste retardovany alebo neviete citat...nech sem nepisu ludia s lachkou mozgovou disfunkciou....boze prave emo je uplne ine....stymto tu nema nic spolocne...to len dnesni POZERI sa rezu a myslia si ze su tim padom emaci-emacky.....OMFG....prosim ta ked nieco napises citaj OKEJ???moni19 napísal:dexter,vyjadrim sa teda ja...myslim si,ze niektore baby emacky su fakt pekne,pokial nie su strasne zmalovane. niekomu sa to proste hodi,vsak vela ludi je takych,co sa tak len oblieka a nemaju s emom nic spolocne...nanajvys pocuvaju taku hudbu,ale vacsina z nich ani netusi ze pravy emo sa ma rezat
a chalana emaka som este nevidela nazivo
no na tych emo strankach su niektori fakt hrozni,stretnut takeho tak sa normalne zlaknem
no tak toto by som nenazval chlapymikkimikki napísal:no nemusis hladat ...
(pre tych co sa im nechce citat celu temu tak na tychto fotkach su chlapy)
-
dexter7007
Zablokovaný
hej ale hovorim o tom rezani.....to neni emo to co ja vyznavam....a ked niekto ma foto na blogu s rozrezanym zapestim to neznamena ze to praktizuje....mne sa niektore fotky s umeleckeho hladiska pacia(tohto typu)....ale to neznamena ze si teraz budem rezat ruky a budem robit presne to co nejaky EXTRA uchylny pozer napisal na nejaku stranku ze aky je pravy emo.....moni19 napísal:dexter-ja tu diskusiu citam uz dost dlho,poznam rozne emo stranky...chcel si aby sa vyjadrila nejaka baba,tak sa stalo..
-
dexter7007
Zablokovaný
-
dexter7007
Zablokovaný
-
dexter7007
Zablokovaný
no sak otom hovorim....ako psychicky problem......rozumeim neni spravne ale rozumiem ale....taka krava ako som hore pisal sa reze lebo nema co na praci......BOHUZIAL.......este raz to tu pisem lebo nikto nereaguje zmente nazov temy urazama zmente ju len na emo........lebo nemyslim si ze som emocionalne slabimoni19 napísal:tak nahodou niektori ludia,co sa rezu maju problemy ktore nevedia riesit...ja nehovorim ze je to spravne,ale dokazem to pochopit,je to psychicka choroba...ale nechapem takych,co to robia len preto,aby boli ,,in"
oni su ko*ot? naco sa chlapi prezliekaju za zensku lolmikkimikki napísal:no nemusis hladat ...
(pre tych co sa im nechce citat celu temu tak na tychto fotkach su chlapy)
Mozes byt emocionalne akokolvek silny ale kedze emaci sa do spolocnosti zapisali ako hrob sveta tak co sa cudujes. To ci uz sa jedna len o scene nikoho nezaujima, takze ziadanim o prepis temy sa nic nezmeni. S rezajucimi som mal osobnu skusenost. Tu v okoli som volakedy stretaval par holiek ktore to robili, kriste pane no co toto boli za decka som az mal problem verit co vidim a ku tomu s ko*ot vyvesenymi na pokeci a vsade EMO EMO EMO, takze preto si tam kde si, pretoze ti to ostatni "emaci" dosrali, no bohuzial. Ale aj s "normalnym" emom sa plne nestotoznujem(oni asi uznavaju nejaku protichodnu logiku alebo co).dexter7007 napísal:no sak otom hovorim....ako psychicky problem......rozumeim neni spravne ale rozumiem ale....taka krava ako som hore pisal sa reze lebo nema co na praci......BOHUZIAL.......este raz to tu pisem lebo nikto nereaguje zmente nazov temy urazama zmente ju len na emo........lebo nemyslim si ze som emocionalne slabi