->slavo<- napísal:tak o malu chvilu sa pustim do testovania dufam, že ked mam Vistu nebude problem . inač skušali ste experimentovat ? nejake ine hry a tak.
ja som skusal CS - to sa moc nedalo hrat iba pohybovat bo tazko sa s tym mierilo
TrackManiu - to išlo normalne
Need For Speed - to som hral s tou emulaciou na TrackManiu
neveim ako spravne nakalibrovat ten volan na trackmaniu napadlo ma spravit to cez keyboard emulator ale volant mi to spravne neoznači a cele to hapruje,
sranda ,že moja webka je asi shit ked nema dostatok svetla FPS ide na minimum a potom to seka takže ma to aj nevyhody .
NFS nemusim a vobec už nie cez toto ,ale niekomu možno pomohlo , ja by som chcel skor emulator na trackmaniu nations,alebo na novy GRID to by bola paradička
easton napísal:tak to neviem kde najdes...ja som to este nemal moznost vyskusat lebo nemam key.
pls kde si nasiel ten emulator ? ... a inac ked mas emulator na auta napr. NFS tak ti pojde aj na trackamniu aj na ostatne auta len musis zmenit auto load na tu hru ktoru chces
D34Dlife napísal:pls kde si nasiel ten emulator ? ... a inac ked mas emulator na auta napr. NFS tak ti pojde aj na trackamniu aj na ostatne auta len musis zmenit auto load na tu hru ktoru chces
konecne sa mi to podarilo sprovoznit pomocou jedneho uzivatela tohto fora ...ale vidim tam ciernu obrazovku pc seka a fps je na hodnote 47-49....treba na to asi dost svetla
lol že na hodnote 49? však to neni možne mne to išlo pri svetle max na 25 a to bolo pekne bez sekania . nechapme jak možeš mat 40+ a ešte teraz večer .hmm
nemyslel si nahodou 4.7 a 4.9 ? lebo 40 fps neni možne teraz
->slavo<- napísal:lol že na hodnote 49? však to neni možne mne to išlo pri svetle max na 25 a to bolo pekne bez sekania . nechapme jak možeš mat 40+ a ešte teraz večer .hmm
tomu nerozumiem ja sa dotoho tak moc nevyznam ja som vlastne použil teraz možno 3 krat web kameru v živote mam ju na notebooku tak je tu možno nejaky rozdiel ,ale rozlišenie maš rovnake ako ja
Thek_SVK napísal:easton, smiem sa spytat co mas za webku ? taka 60 fps kamera by sa mi zisla...co je to zac ?
znie to neuveritelne ale webka od t-com,ten srot ktory dodavali spolu s netom...
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 7:19 )
je pekny jasny den a camspace stale nezobrazuje obraz iba ciernu obrazovku....netreba to nejak v camspace nastavit tu kameru?