Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa speedo »

t0m4s3 napísal:tak v tom pripade si idem privlastnit Oktavku 1.6l glx+stresne okno t.j. slx bez klimy :) strasne slaby motor to ma ale co narobis...
Oktavka...nejprije**** auto....vyje*** český ko*ot dačo vyrobí a ide sa posrať!!!
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

No ja mám Renault Megáne Grantour
Stálo ma 531000,-Normálne stojí okolo 700000,-Ale bola akcia + mám kamoša v predajni!!!!Folie Na všetkých oknách,el ovládanie okien,aut. klíma,17"Elektróny,automatická karta(automaticky otvára dvere v prítomnosti karty),tempomat,radio + cd menič Ešte dáke debiliny ....

Motor 1.5DCI(turbo diesel)110kw!Spotreba priemerne 4litre....preto nenávidím benzín..mám ho asi mesiac som sním nad mieru spokojný včera malo už 6000km najazdené tak som išiel otestovať kolko to dá išlo to cca 220...Inak pekne odporúčam každému .....A tí čo majú oktaviu nech to zapália lebo to neni auto ale iba ko*ot o ktorej si každý mislí že ked to vytuninguje tak že je boh
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

speedo napísal:No ja mám Renault Megáne Grantour
Stálo ma 531000,-Normálne stojí okolo 700000,-Ale bola akcia + mám kamoša v predajni!!!!Folie Na všetkých oknách,el ovládanie okien,aut. klíma,17"Elektróny,automatická karta(automaticky otvára dvere v prítomnosti karty),tempomat,radio + cd menič Ešte dáke debiliny ....

Motor 1.5DCI(turbo diesel)110kw!Spotreba priemerne 4litre....preto nenávidím benzín..mám ho asi mesiac som sním nad mieru spokojný včera malo už 6000km najazdené tak som išiel otestovať kolko to dá išlo to cca 220...Inak pekne odporúčam každému .....A tí čo majú oktaviu nech to zapália lebo to neni auto ale iba kok**** o ktorej si každý mislí že ked to vytuninguje tak že je boh
A uz si sa zobudil? Neverim ti ani slovo. Po prve, 1.5 dCi motor nema 150hp... (pre menej chapavych 110Kw=150hp) 220 s tym tiez neviem ako si dokazal... Ten kto ma uz taketo auto, tak by sa s nim nechvalil tak vyrazne ako ty. Ohladne Octavii: neviem co ma auto spolocne s tym, ze ho clovek da vytunovat. Je to v ludom, auto za to nemoze. A to, ze mas kamosa v predajni? On nema pravomoc znizit cenu auta !!!!! :!: :!:

P.S. Prajem ti mat dalsie take krasne sny, len aby si si potom aj uvedomil, ze to nebola skutocnost. Ani by som sa ti necudoval, ze prave ty mas (alebo tvoji rodicia) maju Octaviu
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

rsc napísal:Takych, co jazdia po strede pruhu, rozmyslia si na poslednu chvilu, kam chcu odbocit (jasne ze bez toho, aby to ostatnym dali najavo), opity cyklisti, cyklisti bez svetiel, kluckujuci pomedzi auta....je ich vela.

Ale najviac ma dorazil typek, ktore ho som videl v piatok - cca o polnoci som siel cez svetelnu krizku (bol som na hlavnej) a on ho supal asi 30 km/h cez celu vedlajsiu, napriec krizovatkou. Mat nalozenych viac nez som mal, uz mam asi za*eb*ne auto a rozbitu prednu masku+sklo :evil: Takych nemusim.
Tak kluckovanie pomedzio auta to je sranda aj ja to obcas robim ale s mierou. Ale taky cyklista co ide po strede pruhu 20km/h tak to nasere. Ked uz ide dakych 60 tak to nie je az tak strasne nie?
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

Les napísal: A uz si sa zobudil? Neverim ti ani slovo. Po prve, 1.5 dCi motor nema 150hp... (pre menej chapavych 110Kw=150hp) 220 s tym tiez neviem ako si dokazal... Ten kto ma uz taketo auto, tak by sa s nim nechvalil tak vyrazne ako ty. Ohladne Octavii: neviem co ma auto spolocne s tym, ze ho clovek da vytunovat. Je to v ludom, auto za to nemoze. A to, ze mas kamosa v predajni? On nema pravomoc znizit cenu auta !!!!! :!: :!:

P.S. Prajem ti mat dalsie take krasne sny, len aby si si potom aj uvedomil, ze to nebola skutocnost. Ani by som sa ti necudoval, ze prave ty mas (alebo tvoji rodicia) maju Octaviu
No po prve obrázok či má 100kw je v prílohe...sorry z tími 10kw som sa sekol!!!
Po druhe veriť mi nemusíš!Po tretie približne 220dá......!Ja sa nechválim iba som ho sem napísal...O oktavii sa z tebou nebavím!!No a či kamoš dokáže znížiť cenu auta to neni problém .....Lebo oni majú iné rabaty na tých autách nie ako si myslíš!!!!No sny možeš mať len takí feťák ako ty lebo ja ich nemám....A moji rodičia majú Skoda Felicia a Ford obe haraburdy ale ich to netrápi......A zajtra pozajtra ked budem mať foták tak ti ho odfotím....
Les
King
King

speedo napísal: No po prve obrázok či má 100kw je v prílohe...sorry z tími 10kw som sa sekol!!!
Po druhe veriť mi nemusíš!Po tretie približne 220dá......!Ja sa nechválim iba som ho sem napísal...O oktavii sa z tebou nebavím!!No a či kamoš dokáže znížiť cenu auta to neni problém .....Lebo oni majú iné rabaty na tých autách nie ako si myslíš!!!!No sny možeš mať len takí feťák ako ty lebo ja ich nemám....A moji rodičia majú Skoda Felicia a Ford obe haraburdy ale ich to netrápi......A zajtra pozajtra ked budem mať foták tak ti ho odfotím....
ked dojdu argumenty, pridu urazky...

Ukazat mi mozes aj ufona, aj tak ti neuverim. :) 1.5 dCi ma max. 100hp ako viem.. Ale o chip tunningu si sa nezmienil...
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

Les napísal: ked dojdu argumenty, pridu urazky...

Ukazat mi mozes aj ufona, aj tak ti neuverim. :) 1.5 dCi ma max. 100hp ako viem.. Ale o chip tunningu si sa nezmienil...
Sorry zabudol som obrázok
Prílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu.JPG (9.79 KiB) 1292 zobrazení
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

speedo napísal:No ja mám Renault Megáne Grantour

Motor 1.5DCI(turbo diesel)110kw!Spotreba priemerne 4litre....preto nenávidím benzín..mám ho asi mesiac som sním nad mieru spokojný včera malo už 6000km najazdené tak som išiel otestovať kolko to dá išlo to cca 220...Inak pekne odporúčam každému .....A tí čo majú oktaviu nech to zapália lebo to neni auto ale iba kok**** o ktorej si každý mislí že ked to vytuninguje tak že je boh
Ze Reanault a dobre auto :lol: Bude to mat najazdenych 40 000 a zacne ti pekne vsetko odchadzat. To uz radsej Octaviu, ta ma aspon lacnejsi servis.

Si presne priklad akcioveho cloveka - za lacny peniaz plna vybava. Som zvedavy na tie servisne naklady, ktore budes mat (nie ze by som ti to prial, nech ti sluzi Megan Grandtour co najdlhsie, ale sam uvidis po case, ze mam pravdu).
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

už veríš že moj car má 100koníkov???
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

ROKI49 napísal: Tak kluckovanie pomedzio auta to je sranda aj ja to obcas robim ale s mierou. Ale taky cyklista co ide po strede pruhu 20km/h tak to nasere. Ked uz ide dakych 60 tak to nie je az tak strasne nie?
Cyklistu si predstavujem dobre osvetleneho a pri krajnici. 60? to by bola skor uz Tour de France a nie bicykel zn. Ukrajina s opitym chlapom :lol:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

rsc napísal:

Cyklistu si predstavujem dobre osvetleneho a pri krajnici. 60? to by bola skor uz Tour de France a nie bicykel zn. Ukrajina s opitym chlapom :lol:

Jaj ty si myslel opitych. Inac ked to dobre rozturujes z kopca tak aj 70 to fiči.
Les
King
King

speedo napísal:už veríš že moj car má 100koníkov???
100hp to ti verim a vedel som to od zaciatku. Lenze ty si pisal nieco o Kw a to nieje to iste. :)
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

JA ti neverim, že 100hp Megane hovado(kombi) da 220Km/h nemas tlaky so 73 KW oproti 74KW :-D
Ale máš fpici kolko to da !!!
Chapes mne to je jedno kolko ti da renault!!!!
Renault by som nekupil ani za pajdu to uz radsej 7ove BMW :-D
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

frodimir1 napísal:JA ti neverim, že 100hp Megane hovado(kombi) da 220Km/h nemas tlaky so 73 KW oproti 74KW :-D
Ale máš **pi*i** kolko to da !!!
Chapes mne to je jedno kolko ti da renault!!!!
Renault by som nekupil ani za pajdu to uz radsej 7ove BMW :-D
Mna to netrápy..či by si si ho kúpil....Tvoja vec........BMW ma bracho a ked v zime behne k dakomu tak ani za tu pi*u nevinde lebo BMW má zadný náhon...
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

ROKI49 napísal:
Jaj ty si myslel opitych. Inac ked to dobre rozturujes z kopca tak aj 70 to fiči.
Aj 100 Moj brácho to roztúroval po jednej denine pri blave a je*ol do stlpa...
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

Riki49 napísal:Lebo cena diesel-a je ovela nizsia ako cena obycajneho benzinu! Teda nie na SK, ale iba v krajinach kde vsetko nie je postavene na hlavu :(
RIKI AK NEMAM NA BMW RADU 7 Tak si nekupim to najlacnejsie len aby som sa mohol pochvalit , ze mam sedmicku :!: :!: :!:
745i je optimum :!: na limuzinu takejto velkosti :!:

a pomer ceny benzinu a nafty sa vyvijaja podla svetovych trhov
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

speedo napísal:Aj 100 Moj brácho to roztúroval po jednej denine pri blave a je*ol do stlpa...
Ked v takej rychlosti je*nes do stlpa tak to nemas sancu rozchodit. A urcite dal 100 pri Blave kde nie je poriadny kopec. Sa mi zda aj podla toho co tu po tebe citam ze mas vacsiu hubu jak celu hlavu.
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

Riki49 napísal:Definuj pojem milionar! Toto tak milujem ked to niekto pouzije :x
2 ivank:v predajni nemaju 760 vystavene :lol: a zakladne vybava 760 stoji od 4,5 mil
Ked neveris tak sa pozri sem

Kód: Vybrať všetko

http://www.bmw.sk/showdoc.do?docid=493
a keby si nebol lama tak by si vedel, ze to aktualizuju raz za 1 rok
Les
King
King

speedo napísal:Aj 100 Moj brácho to roztúroval po jednej denine pri blave a je*ol do stlpa...
To je skor na zaplakanie..
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:To je skor na zaplakanie..
Preco? Aj tak trepe.
Napísať odpoveď