iPod Nano 4Gb alebo Sony NWA820 4Gb

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

iPod Nano 4Gb alebo Sony NWA820 4Gb

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zdravim, rozmyslam o kupe noveho mp3/video prehravacu, limit je 5k, do oci mi padli tieto dva vyrobky, za iPod myslim hovori ista prestiz znacky a kvalita hudby, Sony mizasa udrel do oci velkym displayom a velkou vydrzou baterky, predtym som uz vlastnil iPod nano 1. generacie a maly sony, uz ani neviem aky typ presne, bola tu niekde o tom tema, zaujimali by ma teda ohlasy uzivatelov prip ak mal niekto nahodou moznost porovnat oba produkty bol by so velmi rad keby napisal nejake postrehy.
pripadne este som nasiel zaujiamvu a (az podozrivo) lacnu variantu a to teac, ma sice mensi display, ale je neporovnatelne lacny az mi to pride naozaj podozrive, takze ak amte nejake postrehy budem rad aj k tomuto. Neviete inac ci podporuju vsetky zmienovane prehrave Vistu?
takze vopred dakujem za vse rady :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Nie som majitelom ani jedneho z nich, ale z ohlasu ludi, ktori to pouzivaju a s mojou kratkou skuenostou s iPod Nano ti mozem odporucit Apple vyrobok.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

ked ti stačia 4GB tak ber iRiver clix2, keby sa nedala kúpiť na Slovensku len 4GB a 2GB verzia tak hned kúpim, aj ked teraz uvažujem skôr o kúpe iPod-u Classic 80gb, tak neviem či predsa nekúpim ten iRiver a neako sa zmierim s tou kapacitou, je to proste úplná pecka, a k tým dvom, nové nano som ešte nedržal v ruke, ale má rovnaké prostredie ako nový classic, mal som chvílku v ruke obidva prístroje, ako classic tak aj ten sony, a za tú chvilku ma viac zaujal ten classic, už len tým menu a tak, sony ma normálne nudil...toto je môj názor, ale skús si dačo pozrieť o tom iRiveri...

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=qPU0F0XeJnw
skús pozrieť to video...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mam iPod nano 3 generacie 8 gb cierny

maximalna spokojnost :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ber nano ... ako nechce sa zase zastavat applu ale sony urcite nie

aj ked ipody su podla mna robene z dost ,,naprd,, materialov - cim viac sa oto staras tak tym viac sa ti ta zadna leskla cast doskriabe :)

s nano serie mam ten 3g iPod nano 8GB PRODUCT(RED)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mikkimikki: riesit sa to da obalom, ale ja ziadny nemam :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Jednoznacne iPod
ColdRain
Addict
Addict

dik za rady, ja som kedysi vlastnil iPod nano 1. generacie a ten prehravac mal az zalostne slabu baterku, to je vec co ma pri nom strasne odradza, po pol roku som ho musel nabijat kazdy druhy den aby vydrzal cestu do skoly a zo skoly, co mi pride naozaj slabe, to je aj vec co sa mi velmi paci u toho sony, ze ta vydrz baterky je neporovnatelne vyssia, skoro dvojnasobna, no zasa ten nano mal neporovnatelne lepsiu kvalitu zvuku...neviete ako su na tom tie sucasne iPody?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Určite Nano, je jednoduche ovladanim, pekne designom, funkcie su na MP3 nadstandardne, ale ak nepatris k Apple positive ludom, ani Sony nieje krok vedla. Zalezi na prefernciach, kazdy moze argumentovat, ze iPod je draha imidzovka, iTunes su pi*ovina, ale zas Sony nema privetive ovladanie, design sa na Apple nehrabe atd. Cize tu hadka nieje namieste, je to tvoja volba
ColdRain
Addict
Addict

ono ten iPod uz ani nie je taky drahy, drahy bol pred troma rokmi, ked stal 2Gb nano 10k potom to islo rapidne dole, dnes kupis 4Gb nano za cca 4,5k. Mna by len hlavne zaujimalo ako je to s tou baterkou, lebo to je vlastne jedina vec co ma na tom odradza
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ja som predal naposledy ipod nano uplne novy za 2000sk :wink:

ešte by som mal mat novu generaciu v modrej farbe ten pojde asi za 3500 :) možno 4 ked bude zaujem ozvy sa je ktomu vsetko :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Tomasko napísal:mikkimikki: riesit sa to da obalom, ale ja ziadny nemam :D
no sak jo ale predsi uz bude ten ipod vacsi a osobne neuznavam puzdra :P .. mozno skor ta folia proti skrabancom :?
ColdRain
Addict
Addict

no, takze v ramci hladania dalsich moznosti, som objavil prehravace creative zen a creative zen X-Fi, mate snimi niekto skusenosti? ako vychadza porovnanie s iPodom a sony? videl som ich vyrobcom udavane funkcie a padla mi sanka, naozaj vyzeraju skvelo.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

ten creative zen X-Fi zaujal aj mna, ... nevie niekto o nom nieco viac ?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

DejmiJohn napísal:ten creative zen X-Fi zaujal aj mna, ... nevie niekto o nom nieco viac ?
kokoos ja nechapem co otom ches vediet :D ... proste ten kto to ma ti vo vacsine pripadov napise ze je to super :lol: ... a mi co to nemame mozme len fylozofovat ... sak je to len mp3jka :P ..
Napísať odpoveď