Ako dostat vlastne forum do povedomia ludi?
-
her_cool_ass
Medium Expert
Ako dostat vlastne forum do povedomia ludi?
Caffte, keby som si teoreticky chcel spravit mensie forum, ako ho dostanem do povedomia ludi? co mam spravit pre to, aby tam ludia chodili a aby si ho nasli? ako si mam spravit reklamu a pod? diky za rady, lebo som rozmyslal spravit nejake PDA/GPS forum, lebo na nete ich vela nie je a tie co su tak sa tam neda nist najst...sice ma ten napad omrzi este dnes, ale ak nie tak by sa mi tato info zisla diky moc 
-
her_cool_ass
Medium Expert
seo? sry, to neviem co je, nemozes mi to blizsie popisat?...no ako nie ze by ma to omrzelo, ze by som nechcel, ale s casom to je blbe trosku, ze doma som len obcas, ale cel by som sa tomu venovat, len by som si cel byt aspon trochu isty ze na to forum nebudem chodit iba ja a plus minus dvaja ludia..to mi potom nestoji za to zabit cas, preto sa pytam..yazoo napísal:Naco sa to pytas ed sam pises, ze ta to omrzi?Co sa tyka tvojej primarnej otazky tak ti odpoviem strucne. Kamarati, SEO. To su asi 2 overene metody pri ktorych si navstevnost zvysis na 99%.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Instantne forum v prasku, ze? Dnes nainstalujem, od zajtra 10.000 unikatnych IP denne a miliony z reklamy na uctoch, v garazi drahe auta a 30 kurv****. Tak nejak? Toto je beh na dlhu trat (radovo rok-dva, mozno dlhsie) a ked uz teraz priznavas, ze ta to bavit nebude, tak s tym ani nezacinaj a venuj svoju energiu nieco co bude mat vacsi zmysel.
SEO http://cs.wikipedia.org/wiki/Search_Engine_Optimization
SEO http://cs.wikipedia.org/wiki/Search_Engine_Optimization
-
her_cool_ass
Medium Expert
no ja mam 14 a keby som take daco uvidel na pokeci nato ani nekliknem ked sa nerozumiem do GPS....yazoo napísal:Neviem ci je zrovna najlepsia moznost zaspamovat pokec. Ja osobne som to nikdy nepreferoval. Ide o to ci chces mat na stranke 13-14 rocne teenagerky alebo teenagerov, ktori nevedia co skor so sebou.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak nieco chces tak tomu chod naproti a nesed so zalozenymi rukami, tym este nikto nikdy nic nedosiahol. Tak si najprv vobec ujasni co a ci vobec nieco chces a potom sa do toho pusti ...her_cool_ass napísal:zas to je dost prehnane, tak som to nemyslel, len nechcem aby to bolo tak ze nieco spravim a na ten web sa clovek dostane len nejakym preklepom, tot vse..