convertovanie videa do mp3
-
solid
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
convertovanie videa do mp3
Ahoj.
Potreboval by som poradit akym programom mozem prekonvertovat video 3GP do wma .Skusal som vseliake convertory ale neako mi to nefunguje.Na ziadnom som nevedel nastavit sirka 176 pixel, vyska 220 pixel.Aj ked som to preconvertoval stale mi vypisuje na mp3 chybny subor.Ide o mp3 teac mp-380.Vie mi niekto poradit aky soft pouzit ? Vopred dakujem
Potreboval by som poradit akym programom mozem prekonvertovat video 3GP do wma .Skusal som vseliake convertory ale neako mi to nefunguje.Na ziadnom som nevedel nastavit sirka 176 pixel, vyska 220 pixel.Aj ked som to preconvertoval stale mi vypisuje na mp3 chybny subor.Ide o mp3 teac mp-380.Vie mi niekto poradit aky soft pouzit ? Vopred dakujem
-
xXPAINKILLERXx
Star
Re: convertovanie videa do mp3
chyba bude v tom ze 3gp je video kontajner a wma je audio kodeksolid napísal:Ahoj.
-
Cyrus666
Light Professional
Super http://www.erightsoft.com/SUPER.html
trosku sa preklikas kym sa dostanes na download link ale stoji to za to
trosku sa preklikas kym sa dostanes na download link ale stoji to za to
-
solid
Light Expert
Skusam to cez Total Video converter ale ked to chcem pustit v mp3 tak mi to stale haze chybu suboru a v TVC som to skusal cez vsetko mozne .nevie mi niekto poradit co mam nastavit aby to preconvertovalo na ten spravny formatt0m4s3 napísal:3gp -> avi -> demux wav -> mp3
Super/Total Video converter -> Virtualdub -> Nero (napr.)
napisem to este raz, lebo vidim ze ma zjavne ignorujes: ziadny konvertor na svete ti neurobi subor wma s rozmermi 176 x 220... preto lebo wma je audio kodek a nie video kodek...solid napísal:Skusam to cez Total Video converter ale ked to chcem pustit v mp3 tak mi to stale haze chybu suboru a v TVC som to skusal cez vsetko mozne .nevie mi niekto poradit co mam nastavit aby to preconvertovalo na ten spravny format
ak si sa pomylil tak sa prosim ta oprav, lebo takto nikto nevie co vlastne chces... a ak si sa nahodou nepomylil tak potom ti prajem vela stastia v hladani takeho softu (nenajdes ho)
-
solid
Light Expert
Neignorujem ta a uznavam ze som sa pomylil ide o video avi a nie wma.kupo napísal:napisem to este raz, lebo vidim ze ma zjavne ignorujes: ziadny konvertor na svete ti neurobi subor wma s rozmermi 176 x 220... preto lebo wma je audio kodek a nie video kodek...
ak si sa pomylil tak sa prosim ta oprav, lebo takto nikto nevie co vlastne chces... a ak si sa nahodou nepomylil tak potom ti prajem vela stastia v hladani takeho softu (nenajdes ho)
Medzi tym som nasiel original avi convertor na mp teac 380 takze vsetko mi uz funguje .Dakujem vsetkym ktory sa mi snazily pomoct