QUEEN + Paul Rodgers tour 2008
-
kenvelo177
Medium Expert
QUEEN + Paul Rodgers tour 2008
chystá sa tam niekto?? koncert bude v Prahe a v Budapešti
Re: QUEEN + Paul Rodgers tour 2008
QUEEN bez fredieho nebude nikdy queen, no a k teme hmmm skoda ze nejsu v Ba tam by som siel ale cestovat sa mi moc nechcekenvelo177 napísal:chystá sa tam niekto?? koncert bude v Prahe a v Budapešti
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tu prahu riesim, ci sa mi tam realne podari dostat je otazne. je jasne ze bez freddieho to uz nebude ono, navyse hraju aj bez Johna Deacona, ktory povedal, ze s uctou k Freddiemu hrat nebude, lebo tiez zdiela nazor, ze bez neho to uz nie je ono... ale Paul Rodgers bol Freddieho oblubenec a Brian May vravi, ze Freddie by bol spokojny s vyberom...
urcite by som chcel na nete najst dake video z tejto snury predtym nez tam naozaj pojdem
urcite by som chcel na nete najst dake video z tejto snury predtym nez tam naozaj pojdem
-
kenvelo177
Medium Expert
no na youtube je ich plno, staci dat queen + paul rodgers.. je to pecka, queen by nebolo queenom tiez bez briana maya a taylora. super je aj ked premietaju freddieho pri bohemian rhapsody 
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 15:59 )
paul rodgers ked krici vysoke tony ma podobny hlas ako freddie, vsimnite si
ale chyba mi tam ten pohyb na javisku ako u stareho queenu 
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 15:59 )
paul rodgers ked krici vysoke tony ma podobny hlas ako freddie, vsimnite si
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no tak od pecky to ma daleko. dokopal som sa k tomu a prehrabal snad vsetko co som nasiel, ale dosiel som len k tomu, ze paul rodgers je sasokenvelo177 napísal:je to pecka