Doteraz comp vzdy bezal v poriadku ale vcera predtym jak som siel von nechapl som ho bezat dosiel som a bol zmrznuty uplne. Tak som dal restart a cakal som ze nabehne spet ale nenabehol. Skusal som to viackrat ale nic ziadny efekt. Najprv som myslel ze grafika nieco s nou je ze je zle zasunuta alebo daky spoj dobre nedolieha tak som ju kvazi zatlacil do dosky mierne a kable odpojil a spet zapojil. Po tomto nabehla uz obrazovka a comp bezal. Bezal cca 2hod a potom znovu zamrzol. bolo to uz vecer tak som sa nato vykaslal dneska rano som spravil to iste a uz nabehol bezal zase cca 2hod a potom uplne zamrzol a nedalo sa s nim vobec pohnut a momentalne uz ani to nepomaha. V compe nic nesmrdi tj mozeme vylucit spalenie dakej suciastky. Aj ventilator na zdroji a procaku bezi v poriadku a aj na grafike. Moznosti co mohlo odist je vela....
Skusal som uz iny monitor dat a nesiel na mojom compe idem skusit premenit tu grafiku...
//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 13:55 )
Grafika je v poriadku na druhom compe sla a aj ta z druheho compu na mojom...cize po HW stranek je to v proiadku a aj monitore su okej. Vidim to skor na chybu v zdroji ze uz je opotrebovany a nestihal uniest pozaidavky garfiyk predsa ta co som mal v compe bola novsia...