Vloženie obrázka
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vloženie obrázka
Neviem, či to smiem šupnúť sem, no keď som si čítala pravidlá, stálo tam, že keď potrebujeme pomoc, máme ísť do tejto sekcie. Uvedomujem si, že sa táto sekcia týka PC, no čo narobím, keď si neviem rady, idem volať o ratu. =) Chcela som vložiť do svojho príspevku obrázok, samozrejme do príloh, ako je to kázané. V náhľade mi obrázok ukázalo, no akonáhle som ho odoslala, nebolo tam po ňom ani chýru, ani slychu. Všimla som si, že sa o to snažili aj viacerí, no ani im tam okrem tej tabuľky nezobrazilo nič. Čo tak napísať nejaký postup pre tĺkov ako som ja? Ak tu už niečo také je, ospravedlňujem sa, že som taký slepúch. 
-
weronyka
Light Star
hííí, ja som ten Šu-Dov obrázok privlastnila tebe, sorry...chrono napísal:Áno, v Šu-Do-vej téme je aj obrázok. Neblokuje ti to nejaký firewall? Prípadne môžeš vyskúšať (ak máš) iný prehliadač.
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 16:03 )
vložím sem obrázok - ako prílohu, samozrejme... vidíte ho tam?
-
weronyka
Light Star
joooj, už mi to ide, stal sa asi zázrak, alebo weronyka došla k rozumu...
ďakujem moc krásne všetkým, čo mi to tu pokukali, ste zlatučkí, že ste si našli čas na takú otravu jak som ja... 
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 16:15 )
ale ďakujem moc krásne 
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 16:17 )
Šu-Do: ale tvoj obrázok aj tak nevidím
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 16:15 )
neviem, čím to je, ale mi to už ide... asi sa umúdrilo niečo v mojej aure, bo ráno to tam nie a nie prilepiť-=wolf=- napísal:ja ho vidim bez problemov, ak mas nieco ako firewall skus ho vypnut a povedz potom a mozem poprosit aby si spravila screen tak ako to vidis?(screen sa robi tak ze na klavesnici najdes tlacidlo Print Screen, ides do Skicara a das Upravy -> Prilepit)
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 16:17 )
Šu-Do: ale tvoj obrázok aj tak nevidím
-
Šu-Do
Redeemer
uz sa da aj pri editacii pridat prilohachrono napísal:Asi áno.
Inak obrázok sa pravdepodobne pri editovaní príspevku už vložiť nedá, takže ak ho tam nedáš hneď, máš asi smolu.
weronyka
ten obrazok tam je
moze to blokovat teda ako pisali Firewall, alebo potom mas automaticke nacitanie obrazkov vypnute v prehliadaci, co by asi ale znamenalo, ze by si potom nevidela ani avatary
a definitivne nie svoju prilohu...
-
weronyka
Light Star
Šu-Do, ale mne sa ten tvoj prvý obrázok nezobrazuje, tu ti skladám svoju prísahu... ten tvoj druhý sa mi už zobrazí, ale namôjdušu tu u mňa ten vyššie nenájdeš... 
vieš, ako sa mi zobrazí ten obrázok? keď kliknem na súbor a "uložiť ako"... tam už ten obrázok krásne vidno, ale keď si otvorím na hojkovi tému, obrázok tam nie je... v tom musí byť nejaký fígeľ
pripájam obrázok, aby ste videli, že nie som nejaký narušený prípad
vieš, ako sa mi zobrazí ten obrázok? keď kliknem na súbor a "uložiť ako"... tam už ten obrázok krásne vidno, ale keď si otvorím na hojkovi tému, obrázok tam nie je... v tom musí byť nejaký fígeľ
pripájam obrázok, aby ste videli, že nie som nejaký narušený prípad
to co prave vidis na monitore je mozne ulozit do obrazku tlacitkom Print-Screen, teda nemusis fotit monitor ale iba stlacis to tlacitko a v skicari to vlepis do obrazkuweronyka napísal:žiaľ ja ti nerozumiem, musíš skúsiť rečou môjho kmeňa... som baba, nezabúdajk tej kvalite... o kvalite sa hovoriť nedá
no čo narobím, keď mi to rušilo... =)
//r2nger ty lolo
chcel tym povedat ze lepsi obrazok by si urobila stlacenim PrintScreenu a potom si otvoris skicar, stlacis [CTRL] + [V] a hop obrazok je na sveteweronyka napísal:žiaľ ja ti nerozumiem, musíš skúsiť rečou môjho kmeňa... som baba, nezabúdajk tej kvalite... o kvalite sa hovoriť nedá
no čo narobím, keď mi to rušilo... =)
//Sheep kua
-
weronyka
Light Star
nemala som v úmysle, no nejak mi v noci nechcelo vložiť ten mega obrázok... kto vie, čím to bolo... weronyku ešte isto neopustil zdravý rozum...Sheep napísal:nemusis screenshot zmensovat, je potom tazko citatelny
-
weronyka
Light Star
myslel si toto? dala som vymazať, no nespravilo to nič... ale ten včerajší obrázok mal vyše 2,2 MB...chrono napísal:Možno by si mohla vyskúšať vyprázdniť cache (je možné, že ten obrázok je tam poškodený). Teda v nastaveniach Firefox pozri Pokročilé - Sieť - Vyrovnávacia pamäť - Odstrániť okamžite
//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 21:08 )
no vidíš, vložila som obrázok, má 635 kB a nezobrazí sa mi...
//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 21:13 )
tak teda vložím ten istý obrázok, len trochu menšej veľkosti...