Dnes sme s kamaratom davali jeho komp dokopy a vymenili sme grafiku zapli sme komp ale pismena sa nezobrazovali iba blbosti a zatvorky ved to poznate potom ked uz sa normalne zapol windows prostee zlte flaky pasy cez monitor kriklave farby a tak ... predtym isla ta graficka karta normalne .... na jeho kompe aj na mojom no teraz nie neviete co s nou moze byt ? je to Ati Radeon 9600 family 128mb stalo sa to uz niekomu ? neviem myslim si ze je jej skoda kamarat povedal ze ked mne pojde tak si ju mozem nechat a kedze mam stary srot 9250 128mb a aj na tej 9600 mi isli lepsie hry a tak ... tak by som chcel vediet v com to je lebo skoda ju vyhodit .. diki za kazdu radu ...
problem moze byt aj v tom ze na tej grafickej vymenil chladic ... ale isla normalne aj po vymene chladica ... tak sme sa divili ze preco teraz odrazu nejde .... kto pomoze K+ diiks
no mne to tiez robilo na starej karte (nVidia GeForceGT 7600) ked osm ju raz prehrial na 110 stupnou pri hrani crysis .............. za aki chladic si ten povodni vimenil ?? Nepretaktoval si ju ?? (ja moju ano ) skus sa pozret ci mas dobre dotiahnute koncovki od monitora .................. a skus nainstalowat nove driveri ................... ale problem bude podla mna v tom ze sa karta prehriala a teraz je znicena .............
skus take banalnosti ako povytahovat kable,a zase zasunut...alebo na nejakych 10 minut vysunut zo zastrcky...alebo aj kabliky od maticnej(na karte)
//sheep,nevravim ze to nie je zasunute,ale niekedy pomoze tak dotiahnut...skus na MP3 prehravaci troska vysunut kablik od sluchadiel,bude pocut zvuk,ale poslabsie
2janci2 napísal:skus take banalnosti ako povytahovat kable,a zase zasunut...alebo na nejakych 10 minut vysunut zo zastrcky...alebo aj kabliky od maticnej(na karte)
ak by nieco z toho mal odpojene tak mu nepojde nic, normalne elektronicky problem v grafike, takze bud do zaruky alebo do kosa
no chladic tam bol dokonca este z novsej atiny .. tak neviem ... len neviem ci sme neposkodili nieco tmelom ... asi to bude tym no seriem nato diki moc ludia
pridam aj obrazky ako vyzera ... tak to je ona kochajte sa neche niekto kupit ? pokazenu graficku kartu ? :DDD
nepisal si ci si ju pretaktovaval.. mne to robilo ked som az prilis pretaktoval resp. ked stupla teplota dost vysoko. na druhej grafike mi podobne robilo a zistil som ze je poskodeny port na grafike, ale dal sa este opravit
Sheep napísal:radsej uz nic nerob bo pokazis a potom nebudes moct hrat
hmm dnes som asi pokazil hram si U2 na svojej 9250 a zrazu bzzzt restartne sa komp a uz sa nezapol teraz frcim na tej pokazenej 9600 ... a chcem sa spytat ci by niekto nemal na predaj ati radeon 9250 alebo 9600 ? len okladom KE .. ale to asi radsej pisem do bazaru ...
mal som takyto problem, ked som rozsiroval kedysi svoj pc, nova 9600 na mojom nesla, na kamaratovom ano, v robote isla, proste vsade len nie mne, pozicaca 9600 bez chladica mi isla, tak som kartu dal vymenit, vyskusaj ci ti pojde na inom pc