Myška

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
blackshare
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Myška

Príspevok od používateľa blackshare »

Zdravím, potrebujem poradiť s kúpou myšky. Doteraz som mal Microsoft I.E 3.0 lenže tá akosi na hranie nieje, preto chcem niečo lepšie.

Csko hrávam dlho a preto potrebujem niečo normálne, nie niečo čo sa sekne v polke cwčka :? Razerku som už mal ale nebol som spokojný ale to bolo dávnejšie. Čiže aj to môžete poradiť ale fakt tí, ktorí sa vyznajú lebo som fakt o nich dosť načítal :?

Aby som nezabudol, podložku mám SteelPad S&S, čo je dosť kvalitka a chcem aby myška a podložka spolupracovali :)
http://www.progamingshop.sk/steelpad-ss ... p-158.html

Myšku chcem max. do 1500SK, nepotrebujem 4000dpi, pretože v cs ich nevyužijem :)

Díky moc :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ja len, ze kvoli kazdemu kusku Mysi, ktoru si planujeme kupit, nemusime zakladat zakazdym nove temy.
http://www.hojko.com/prosim-poradte-pri ... 97769.html

tu najdes aj kopec odpovedi.
blackshare
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Áno, viem že je tu veľa tém ale nejak som žiadne nenašiel, ktoré by mne vyhovovali môjmu popisu. Prepáč, že som založil novú tému ale myslel som, že mi takto poradíte a nebudem sa niekomu miešať do jeho témy :?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Napisem to mozno do 4ej alebo 5ej temy. Logitech MX518 je asi najlepsia volba do 1500Sk.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

nechapem,na co si kupujete mysky nad 1000 sk...sak mne staci Genius za 600 sk,je to laserovka,1600 dpi,nic viac mi netreba...ci potrebujete mat ten dobry pocit,ze hrate so super myskou...skill nie je len v myske,ale vo vas
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

2janci2 napísal:nechapem,na co si kupujete mysky nad 1000 sk...sak mne staci Genius za 600 sk,je to laserovka,1600 dpi,nic viac mi netreba...ci potrebujete mat ten dobry pocit,ze hrate so super myskou...skill nie je len v myske,ale vo vas
To je pravda, ale zober si taku geniusku napriklad. Ma ergonomicky tvar na ruku? Nooo sorry, ale dost o tom pochybujem. Drzi sa celkom fajn, ale kebyze chytis do ruky taku MX518 tak tiez by si si ju nevedel vynachvalit.
blackshare
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Viem že to nieje v myške ale v skille :wink: neboj, niesom nsmák, to by som nekupoval takú myš :wink: Ale nechcem myš za pár korún, na ktorej sa zalomí káblik alebo začne blbnúť soft :)
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

takze kazive su podla vas mysky pod 1000 SK??ok,to si myslite vy
//no mne tato mys pekne ''sedi'' v ruke,aj ked mohlo by to byt lepsie,ale uplne to staci
//to bolo na blackshare-a
//hmm,ja som progamer aj s touto myskou...v CS-ku by som vas este ked som to hral vytrieskal ako nic :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som netvrdil, ze su kazive. Ale preco si kupovat Geniusku, ktora vyraba mysky pre bezneho pouzivatela ako ked si niekto chce za kvalitu doplatit a kupi si napr. Logitechu, ktora je vyvijana pre progamerov?
KoCi
Darca
Darca

Re: Myška

Príspevok od používateľa KoCi »

blackshare napísal:potrebujem poradiť s kúpou myšky
A tema na ktoru odkazujem sa vola "Prosim poradte pri kupe mysky". Tu nejde o to "miesat/nemiesat" sa do temy, tu ide o zamedzenie duplicitnych tem - ked niekedy budes nieco hladat, a najdes 20 tem kde sa riesi ta ista vec, na prehladnosti ti to moc neprida. Osobne mi to je jedno, kludne zaloz este jednu temu "pomoc s mysou surne!", zily mi to trhat nebude, link som hodil len pre tvoje dobro :) - najdes tam aj mnozstvo inych odporucani.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Viz. Koci
Zamknuté