Tu je zaujimavy clanok: U mikrofonu Robert Bakalář
Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes vyborna etapa na Tour, bolo sa na co pozerat. Velmi dobre jazdi cesky jazdec Kreuziger, ktory aj dnes prisiel medzi elitou. Etapa nebola poznamenana ani padmi, ved pred cielom v zatacke padol Menchov, v zatacke na kruhovom objazde vlavo aj vpravo hromadny pad, pri zjazdne z prveho kopca (HC) si Pereiro zlomil stehennu kost a klucnu kost.
-
t0m4s3
Admin
Uvidime co predvedie v poslednom legendarnom kopci, tam sa bude delit zrno od pliev. Navyse k tomu kopcu dojdu mozno bez naskoku, CSC slape ako namazany stroj na rovinke.
Presne ako som predpokladal, Velits zhasol ako sviecka vo vetre, teraz zacina peklo!
Opat skvela etapa > vyzera to, ze dnesnym vykonom sa Sastre velmi priblizil celkovemu vitazstvu - staci mu nestratit prilis vela v casovke na Evansa.
Presne ako som predpokladal, Velits zhasol ako sviecka vo vetre, teraz zacina peklo!
Opat skvela etapa > vyzera to, ze dnesnym vykonom sa Sastre velmi priblizil celkovemu vitazstvu - staci mu nestratit prilis vela v casovke na Evansa.
ja som bol prekvapeny, ze Velits vydrzal v uniku cca 200km aj v tom najdlhsom stupani, co bol viac ako 100% vykon a ide aj o prestiz, kedze vo vedeni robil slusnu reklamu sebe a svojmu tymu... csc predviedlo asi miernu taktiku, kedze Schleckovcom sa dnes nepodarilo zbavit najvacsich superov, ale Sastre celkom slusne odskocil a myslim ze je lepsi casovkar ako Frankie, aj ked v casovke to vyzera byt skor v prospech Evansa
-
hojko
Site Admin
Sastre, Evans, Kohl, Menchov a Vandevelde. Celkovo spokojnost, aj ked som tento rok nemal favorita, pretoze Astana na cele s Contadorom nebola pozvana organizatormi. Viacej som fandil Evansovi a Menchovovi ako Sastremu, ale aj tak spokojnost s vitazom. Cesky jazdec Kreuziger zajazdil krasne 13. miesto celkovo, aj ked zajtra sa ide este etapa v Parizi, ale ta by na poradi nemala uz nic zmenit.
bratia Velitsovci sa tento rok ukazuju v dobrom svetle
po Petovom vykone v kralovskej 17. etape na Tour de France, dnes skoncil Martin v casovke na Vuelte na vynikajucom 8. mieste
celkom dobre zasiel aj Matej Jurco (23.)...len skoda, ze v celkovom poradi figuruju az na 108. (Jurco) resp 125. (Velits) mieste..snad sa este posunu dopredu...
-
Sagittarius
Guru
Včera som sa bol pozrieť na pretekoch Okolo Slovensko, na horskej prémii na Kremnických Baniach. Atmosféra na prémii síce mala od veľkých pretekov veľmi ďaleko: 5 divákov, 10 organizátorov
, ale bolo to zaujímavé prví išli do kopca ako keby šli po rovine a poslednému by som sa na tú chvíľu mohol aj pridať keby som mal bicykel
.
Okolo Slovenska
Nejaké fotky:
Okolo Slovenska
Nejaké fotky: