Taka mala poziadavka. Nedalo by sa spravit nice pre userov s CRT monitormi [aj ja medzi nich patrim]take, ze HOJKO.COM by mal dva mody?[ skiny ]. Tento svetlo modry a nejaky cierno zlty? Alebo tak nejak? Proste tmavo tmavy
Skin pre HOJKO.COM
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Skin pre HOJKO.COM
Ahojte 
Taka mala poziadavka. Nedalo by sa spravit nice pre userov s CRT monitormi [aj ja medzi nich patrim]take, ze HOJKO.COM by mal dva mody?[ skiny ]. Tento svetlo modry a nejaky cierno zlty? Alebo tak nejak? Proste tmavo tmavy
. Bo HOJKO.COM je namakane forum, len z tej svetlej farby mi idu zhoriet oci
. Ak by sa to dalo nejako lahko spravit plz....
-
uplink
VIP
nepodporuje tento bulletin system take ze prepinanie skinov? Ved je to zadefinovane v css? Ci sa mylim?ivank napísal:dalo by sa len neviem ci by sa hojkovi chcelo znovu instalovat mody do temlatu a robit dalsie zabezpecenie tak si myslim ze hojo povie nie
<title>www.hojko.com :: Odoslať odpoveď</title>
<!-- link rel="stylesheet" href="templates/BlueDim/BlueDim.css" type="text/css" -->
<style type="text/css">
nevjem, len to viem ze ja tak mozem skinovat moje stranky co robim. Neviem ako to fici v php[konkretne v phpBB bulletin systeme]
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/templates/BlueDim/BlueDim.css-
mastermind
VIP
-
uplink
VIP
ja by som to s radostou spravil. potom by sa dalo na uvode vybrat ze dark theme a light theme napriklad. Len neviem ci by s tym suhlasil hojko...mastermind napísal:jasne ze sa da. staci sa pohrat s CSS. no a tlacitka urobit. ale komu by sa chcelo.
Kód: Vybrať všetko
http://www.phpbb.com/styles/prerobil by som to napr to takejto temy [orig autor: spectre]
zlto, sedo, cierna je tutova [vid orig. WoW forum]
- Prílohy
-
- style_subblack.jpg (6.75 KiB) 1515 zobrazení
-
- zoom.jpg (71.87 KiB) 1121 zobrazení
-
slide
Star
ee fujuplink napísal: ja by som to s radostou spravil. potom by sa dalo na uvode vybrat ze dark theme a light theme napriklad. Len neviem ci by s tym suhlasil hojko...
navyse nejake styly su uz hotove, ale ako som povedal s radostou by som to prekreslil to tmavsej...Kód: Vybrať všetko
http://www.phpbb.com/styles/
prerobil by som to napr to takejto temy [orig autor: spectre]
zlto, sedo, cierna je tutova [vid orig. WoW forum]
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
hojko
Site Admin
Hmm, tak by si si to mohol spravit aj sam, pokial to chces. Jednoducho si stiahni nejaku stranku z fora a zmen CSS styl. Ten je nastaveny priamo v template, nenatahuje sa teda z CSS. Mozes to upravit a potom mi to poslat, ja by som to uploadol, skusil a mozno nechal na fore...uplink napísal:ja robim design a grafiku...mas moju pomoc ak chces...
V prilohe mas ulozenu stranku, tak to mozes skusit
- Prílohy
-
- tpl_tpl.zip
- (33.67 KiB) 189 stiahnutí
-
uplink
VIP
super! pustim sa do toho hned ako bude cas!hojko napísal:Hmm, tak by si si to mohol spravit aj sam, pokial to chces. Jednoducho si stiahni nejaku stranku z fora a zmen CSS styl. Ten je nastaveny priamo v template, nenatahuje sa teda z CSS. Mozes to upravit a potom mi to poslat, ja by som to uploadol, skusil a mozno nechal na fore...
V prilohe mas ulozenu stranku, tak to mozes skusit
school shall w8...idem na tom robit teraz
tyzden ?? noo neviem na to kolko tu toho je ja by som to robi 2 tyzdne minimalne vsak z toho boli hlava ked clovek do toho stale cumi a a kopiruje prepisuje prida va lol to je fak na dlhsielama2d napísal:To som navrhoval aj ja. Ale hojko ma pravdu. Zoberte si kolko tu je modov a kolko prace by s tym bolo... Chudak, by to robil Tyzden a my by sme tyzden neboli na fore. Radsej nechaj tak ako je, je to dobre.