Zdravím chcel by som predať môj terajší pc, ale neviem akú dať cenu. Poraďte koľko by ste za to dali vy ? Nedávam to do bazáru, pretože to nejdem predať priamo tu na fóre. ale potrebujem iba radu z cenou.
Chcem to predávať spolu s preinštalovaným winom + sp2
MB: Foxconn NF3250K8AA (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Čipová sada mb: nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer
Bios: Award (08/26/05)
CPU: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 2800+
RAM: 512MB
GPU: NVIDIA GeForce 6200 (128 MB)
CRT: 15.4 palcov Zion
Zvuková karta: Realtek ALC655 @ nVIDIA nForce3 250 (CK8S) - Audio Codec Interface
HDD: MAXTOR STM3320820AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)
DVD/RW:HL-DT-ST DVDRAM GSA-4081B (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:4x/2x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
CD/RW: VD1955R TZE461F SCSI CdRom Device
DMI Bios: Phoenix Technologies, LTD verzia: 6.00 PG
Sieťová karta:Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC zbernica: Ethernet
CASE:Zion
Zdroj: DELUXE 420 W
Bedňa je tuningovo upravená. Výrez do bočnice, pridané 3 prídavná chladiče.
2x 80 x 80 mm modré led
1x 120 x 120 mm bliela-modrá-červená-zelená led
Dokúpený LCD Panel do 5.25 pozície, zobrazuje otáčky + teplotu, 4 tepelná čidlá.
Ku tomu dávam 1 zakúpený oflexovaný kábel P-ATA. + všetky káble na funkčnosť pc.
HDD z MB by mali mať zhruba ešte pol ročnú záruku.
Predaj pc- neviem cenu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Windows pre ludi nema cenu, bez ohladu na to, ci je originalny alebo nie. Za CRT monitor tazko pocitat nejake peniaze, mozno par stoviek. Grafika tak na beznu pracu, rovnako ako aj pamat, jedine disk je tam dobry. Na tuningovu bednu a tri chladice sa ti ludia zrejme vykaslu, ten LCD panel je tam zbytocnost. Ak by som nieco take kupoval, tak mozno tak 5 tisic by som za to dal a ten LCD panel si kludne nechaj.
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
No jasné, ale mne je zbytočný, pretože bude nová case ktorá bude mať skryté pozície 5.25 t. z. budú tam dvierka ktoré sa budú otvárať.hojko napísal:Windows pre ludi nema cenu, bez ohladu na to, ci je originalny alebo nie. Za CRT monitor tazko pocitat nejake peniaze, mozno par stoviek. Grafika tak na beznu pracu, rovnako ako aj pamat, jedine disk je tam dobry. Na tuningovu bednu a tri chladice sa ti ludia zrejme vykaslu, ten LCD panel je tam zbytocnost. Ak by som nieco take kupoval, tak mozno tak 5 tisic by som za to dal a ten LCD panel si kludne nechaj.