Kedysi som ako darcek dostal takyto modry zosit so znamkami, odvtedy mi to niekolko rokov lezi na policke. Tak skusam ci to tu niekdo nevie identifikovat, o co vlastne ide, kto by to chcel a aku to ma hodnotu.
Gangy napísal:Kedysi som ako darcek dostal takyto modry zosit so znamkami, odvtedy mi to niekolko rokov lezi na policke. Tak skusam ci to tu niekdo nevie identifikovat, o co vlastne ide, kto by to chcel a aku to ma hodnotu.
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 20:39 )
tusim ze na postach v okresnych mestach su filatelisticke predajne.... skus sa ist opytat... a indetifikacia? to by chcelo katalog... ale s papierovymi katalogmi by to bola zabava na pekne dlho...
len tak namatkovo sa mi zda ze tam bolo hodne vela strasne tuctovych slovenskych znamok ktore su v kazdej prdeli (( mozno nie, ale podla kvality obrazkov mi to tak prislo )) ... takze tie logicky nemaju realnu hodnotu a nikto ich asi ani nekupi ... mozno za sto rokov ... ale sak uvidis
som zabudol na teba.... sry.. už si to dam kontrolovať .. tuto temu buduci tyžden 19.6 mam štatnice tak budem snad aj s schlapom tam mu to ukažem ak sa podari
TFT-kenny: Vo filatelii nejde o použítelnosť. Najcennejšie kúsky sú z čias prvého štátu, z dôb rakusko-uhorska, maďarskej republiky rád, etc. A tieto známky majú práve hodnotu, keď už prešli poštou.
ja tiez mam doma dost velku zbierku.....dal som to par ludom kuknut ale vravia ze nic moc...no ja mam aj 100 rocny cerveny Mauricius hodotny par milionov dolarov no mne vravia ze to je nejaky vyblednuty smejd
kedze tie Mauritia idu v takych cenach a na trhu sa predavaju kopije aj v stankoch, tak som presvedceny, ze budes mat kopiju....
BTW: stoji za to si pozret tuto stranku, kolko su ludia ochotni zaplatit za kusok papieriku.... http://www.infofila.cz/new/cteni.php?c=1704