Masters Of Rock 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Masters Of Rock 2008

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Takze tu je taky kratsi report odo mna...

najprv sa chcem podakovat ludom hlavne mankimu,nargilovi a atreyodovi s ktorymi so prezil vacsinu festu a podla mna sme sa zabavili velmi dobre aj napriek tym zasratym horucavam...

dalej pozdravujem klasicku a uzasnu zostavu mon/misko,peta/mirik,janci,jeugenij (ci ako )enelyen(už sa na mne nesmej ),nelfels,majo,hypo,ironka dik vsetkym....

stvrtok :

sirenia: pre mna jedna z miliona kapiel so spevackou, ale bola pekna

def leppard: zaujimava show no taky gotthard sa mi pacili ovela viac

avantasia: strasne som sa tesil a nesklamali...pekne vpredu v dave som si vyskakal a vyspieval no ostatni "fanusikovia" tam len stali a kyvkali hlavami.... skoda

tobik klasicky nestihal ale ostatni spevaci a hlavne jorn to tam perfektne tahali, skvely koncert, skvela show...som zvedavy na to dvd..

piatok:

haggard : detto co vravel manki....nie ako z cd z logickych dovodov ale pocuvalo sa to prijemne...

sabaton: vzdy som myslel ze precenovane agro a teraz som ich videl a pocul prvy krat a zostal som strasne milo prekvapeny, odporucam kazdemu si ich pozriet, nadhera

Oomph! : prisiel som na par poslednych piesni len aby som bol vpredu na Moonspell a celkom zaujimava vykradacka Rammsteinu to je...

Moonspell: jeden z vrcholov festivalu, charizma, atmosfera a skvele vykony , nepoznal som vela piesni no pre mna skvely zazitok z prvych rad..

sobota:

horkýže slíže : viac ludi ako na avantasii a to nesrandujem aj napriek casu v aky hrali, skvela show , par posranych punkacov vpredu ale inak perfektny vykon ako vzdy, dakujem 5 krat

stormwarrior: no comment

brainstorm: z dialky zneli celkom dobre, nesustredil som sa vsak...

Arakain + Plzeňská Filharmonie : arakain nepocuvam ale v tomto prevedeni to neznelo zle a tie pomalsie skladby zneli velmi dobre

Amon Amarth : skvely vykon, ked zacalo strasne liat tak chlapici zacali este viac tlacit na pilu a v tom lejaku som ich proste musel dopozerat

zial kvoli pocasiu nebolo mozne si kuknut apocalypticu

nedela:

bloddbound : sklamanie, spevak trapny medzi skladbami inak nespieval zle az na Crucified , inak zly zvuk a nepacilo sa mi to

communic: pefektne,komu sa pacia na cd musia ich vidiet aj live

Gotthard : perfetny koncert, trochu som sa na nich tesil a prekvapili ma velmi milo

Sonata Arctica : lejak, vypadavanie prudu, neskutocna tlacenica nedokazali pokazit zazitok z ich skveleho vystupenia, bol som neskutocne prekvapeny z pristupu a aj vykonu, kludne mohli cakal v zakulisi kym opravia technici vsetko ale chalani hlave sa zachovali skvele a robili co mohli aby na sprijemnili cakanie, ziadne agro hviezdy ale perfektna kapela, vrchol festu

Within Temptation: zas boli posledny ako pred dvoma rokmi cize som si ich zas len odsedel lebo by som skoncil velmi zle keby som tam ostal, pacili sa mi vsak viac ako minule, Sharon bola skvela a celkovo to bolo velmi velmi dobre
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

vdaka za report :) to Avantasia bude mat naozaj live DVD z MORu? to by bola neskutocna parada
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Také niečo som počul, aj keď je možné že hodia len pár skladieb na to MOR dvd pretože aj Edguy mal pred dvoma rokmi na MORe natáčať dvd a nevydalo to. Uvidíme.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ked som cital report tak mi az srdce zaplakalo ze som tam nemohol byt :(.Ale inak iba amon amarth ma z toho taha ostatne pomenej.Nemas nejake fotky/videa?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

fotky ma zatial len bracho par z avantasie, ked preriedi tak ti poslem na icq ak budes chciet...

videa nemam ziadne...

Amon Amarth boli skveli a ten dazd k tomu no proste nadhera...

ja co mam jedinu fotku tak to je s Andrem Matosom :P
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Slusny skalp :)

ale par fotiek z tej avantasie by si mohol niekam supnut, alebo aj sem do prispevku nahodit...
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

tak teda tu je par fotiek avantasie

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 11:19 )
a druha seria
Prílohy
P7110101.JPG
P7110096.JPG
P7110092.JPG
P7110087.JPG
P7110086.JPG
P7110081.JPG
P7110080.JPG
P7110080.JPG
P7110076.JPG
P7100074.JPG
P7100073.JPG
P7100048.JPG
P7110148.JPG
P7110141.JPG
P7110140.JPG
P7110137.JPG
P7110134.JPG
P7110132.JPG
P7110126.JPG
P7110112.JPG
P7110109.JPG
P7110107.JPG
P7110105.JPG
P7110104.JPG
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

z fotiek to vyzerá na veľmi dobrú žezničinu :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Videl si aj Ministry? Na tych som chcel ist ale nejak nevidalo :(
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

:( Nie žial, oni nie sú moja šálka kávy a ani nik z partie sa na nich nechystal takže ani neviem ako hrali.

//autoeditácia príspevku ( 21 Jul 2008, 8:38 )
EDGUY singer Tobias Sammet's solo project AVANTASIA filmed its July 10 performance at the Masters of Rock festival in Vizovice, Czech Republic for a forthcoming DVD.
AVANTASIA's touring lineup consists of the following musicians:

Tobias Sammet
Jörn Lande (ex-MASTERPLAN)
André Matos (ex-ANGRA)
Amanda Somerville (EPICA stand-in singer)
Olli Hartmann
Sascha Paeth
Miro
Robert Hunecke
Claudy Yang
Felix Bohnke

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=101255
Napísať odpoveď