zdravym. mam doma uz vyse troch rokov internet od T-comu spolu s routrom draytek 2600. tento net sdielam spolu s bratom ktorý byva trosku dalej pomocou wifi. vsetko slo v pohode az do vcera ked z nicoho nic sa proste prestali zobrazovat stránky. icq a skype bezi v pohode ale prehliadače nedokážu najsť server. po reštartovaní routra sa to na chvílu opraví ale potom zase to isté. v t-come ma odbili tym ze linka funguje ked bežia aplikacie typu icq. naozaj som uz z toho zufalý. skusal som uz aj ine PC. skusal som uz aj iny router a stale to isté. poradte
mne sa stalo toto iste.. len ja mam pripojenie cez ethernet rovno do sietovky... toto mi robilo, ked som mal spusteny ARES.. ale robili mi to aj niektore ine aplikacie.. tak nwm moze byt problem v tom
ICQ a SKYPE a ine aplikacie nepracuju rovnako ako http protokol. Maju ine porty. Preto nechapem ako moze t-com povedat, ze je vsetko OK. Ak si sa nebabral v nastaveniach routera a nevypol si nejake protokoly tak problem musi byt na strane T-Comu. Ale ich jednanie so zakaznikmi je ako na dost ubohej urovni. Pokial nie si technicky zdatny posielaju ta iba k resselerovi.
A reseller ti pravdepodobne zobere router na mesiac (je to asi to najjednoduchsie co mozu urobit a robia to furt) takze si mozes pripravit peniazky na netcafé.
pokial ide icq tak by som skusit nastavit ine dns servre, skus napevno na sietovej karte nastavit tieto ip dns servra: 208.67.222.222 alebo 208.67.220.220.