Pomoc so Screenom v CS 1.6

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pOw3r
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc so Screenom v CS 1.6

Príspevok od používateľa pOw3r »

Ahojte, mam takyto problem:

Ked hrajem CS 1.6 a chcem si urobit screenshot napr. cez klavesu PrtScSysRq tak po minimalizovaní a hodeni to do Skicaru alebo nejako ineho obrazkoveho editoru mi vlozi len UVODNY OBRAZOK BEZ MENU.
Skusal som to aj cez programy ako je napr. ScreenShots alebo AsusGamerOSD a spravi mi to iste akokeby som to robil cez klavesu.
V kazdej inej hre mi to funguje aj cez klavesu, aj cez program. Napr. aj v CSS mi to ide ale v CS 1.6 vobec.

Viete v com by mohol byt problem ? ... pls dost mi to vadi ked hrajem CW a nemozem spravit screenshot. Ak ma niekto s tymto skusenost, tak mi pls poradte. Dakujem vopred.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Screenshoty z hry rob pomocou klávesy F5. Vždy keď ju stlačíš, odfotí sa ti obrazovka. Screeny sa potom uložia do zložky cstrike vo formáte *.bmp. Formát môžeš potom hromadne zmeniť napr. cez IrfanView.
V prílohe je screen kde to nastaviť:
Prílohy
screen.PNG
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

radek21 napísal:Screenshoty z hry rob pomocou klávesy F5. Vždy keď ju stlačíš, odfotí sa ti obrazovka. Screeny sa potom uložia do zložky cstrike vo formáte *.bmp. Formát môžeš potom hromadne zmeniť napr. cez IrfanView.
V prílohe je screen kde to nastaviť:
Ja len doplním, že formát môžeš zmeniť aj pomocou skicáru. Ak v ňom otvoríš daný obrázok stlačíš CTRL+S a tam vyberieš Uložiť vo formáte .jpeg :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

GIGABYTE napísal:Ja len doplním, že formát môžeš zmeniť aj pomocou skicáru. Ak v ňom otvoríš daný obrázok stlačíš CTRL+S a tam vyberieš Uložiť vo formáte .jpeg :)
Áno, ale tam sa mu rapídne zhorší kvalita u jpg (jpeg). Teda hlavne červená farba na screene.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

radek21 napísal:Áno, ale tam sa mu rapídne zhorší kvalita u jpg (jpeg). Teda hlavne červená farba na screene.
to je myslim logicke, kedze v CSku su pouzite 256 barevne textury
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ale skicar to zhorsuje este viac , myslim jpg kvalitu ... Ked nieco takto potrebujem tak ulozim v bmp a cez irfanview prekonvertujem na jpg
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Nadeo napísal:Ale skicar to zhorsuje este viac , myslim jpg kvalitu ... Ked nieco takto potrebujem tak ulozim v bmp a cez irfanview prekonvertujem na jpg
Ano, ale ak to potrebuje ako screen ku zápasu tak to postačí :wink:
pOw3r
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pOw3r »

Dikes hosi za ochotu a rady ... lenze o tom F5 som vedel ze sa tym robia screeny ... ale nevyhovuje mi ten .bmp format (screen ma okolo 3 mega) ... preto som to chcel robit programom lebo program mi to hodi rovno do JPEG

Dakujem este raz ... mozte :lock:
Napísať odpoveď