Nový PC-rady + skladanie

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vilko »

ja ju mam,,ale doma budem zajtra,,mozem potom mrk,,,ak otocis polarity na resete alebo power nic sa nestane,, ak otocis polarity na LEDkach,,tak ti nebudu svietit -na to prides rychlo,, tie roztrojene kable neviem,,to musis mrknut do manualu zo skrinky,, (samo tie led HDD su jasne)...
btw,, v manuali su zle oznacene HDD alebo power LED,,uz presne nepamatam,,ale na doske su nakreslene SPRAVNE
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

takže to HDD LED má byť teda v tom HD(Hard Drive Activity LED)tak som to pochopil..takže pre tie dva kabliky mi ostalo na výber PWR_LED alebo MSG

MSG-Connect to the power status indicator on the chassis front panel.The LED is on when the system is operating.The LED keeps blinking when the system is in S1 sleep state.The LED is of when the syste is powered off

PWR_LED...ha.ako tak pozerám tak je tam napísané to isté ako v MSG..takže to by malo byť jedno..dúfam že to je dobre...každopádne vilkodiky..a mohol by si sa ešte pozreť ako máš ty zapojené káble?mohol by si hodiť foto abo len opísať by stačilo..že čo máš zapojené a čo volné...diky moc
Napísať odpoveď