ak to je od veci pokojne LOCK
POKEC :(
-
nejakymarko
Addict
POKEC :(
ako sa da niekoho nadobra vyhodit z pokecu bez toho aby som bol admin? da sa to vobec?
-
nejakymarko
Addict
-
lekoklatik
VIP
ked chcete byt adminom musite mat minimalny pocet rokov 21 sa mi zda alebo 22 to bolo uz presne neviem a ako uz bolo spominane pravidelne logy treba mat...dalej im treba napisat ze co bude prinsom ak prave teba poveria co tam planujes robit a taketoo veci....mna by zobrali len som ftedy nemal ten vek nato ale to uz bolo davno 
ak by to tak bolo, tak by nebol admin ktory ma 17k-u-l-i napísal:ked chcete byt adminom musite mat minimalny pocet rokov 21 sa mi zda alebo 22 to bolo uz presne neviem a ako uz bolo spominane pravidelne logy treba mat...dalej im treba napisat ze co bude prinsom ak prave teba poveria co tam planujes robit a taketoo veci....mna by zobrali len som ftedy nemal ten vek nato ale to uz bolo davno
vek je asi od 18 rokov, musis sa aktivne prihlasovat a zapajat (kazdu jednu vec co napises na sklo si preveria), a ano - ucet musis mat zriadeny aspon pol roka(aktivne vyuzivany)
cize ak si robil bordel, tak nemas sancu - rovnako chces adminstvo len na vlastny prospech, niekomu dat ban - na to urcite pridu takze to nema zmysel...
cize ak si robil bordel, tak nemas sancu - rovnako chces adminstvo len na vlastny prospech, niekomu dat ban - na to urcite pridu takze to nema zmysel...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To je "admin"Eldar napísal:no najskor by si mazal nejake posty s nadavkami , odkazmi na warez , "tapetovanie" a pod
K téme: keď budeš robiť "admina", tak jedna z Tvojich čŕt musí byť objektívnosť a nesmieš vymazať užívateľa len tak pre svoje vlastné pochybné dôvody. Osobne to pokladám za zbabelé: len tak niekoho odprášiť niekoho.
Keby to bol nejaký všeobecný problém (ako spammerstvo), tak to už dávno nahlásiš "adminovi" pokecu a ten s ním zatočí. Ale niekoho zmazať len preto, že "rieši moju čaju a ona ho má asi radšej ako mňa, lebo bulo má drahší melír a väčší biceps".
Možno autorovi témy krivdím, ale nič viac než osobný zájem ja tam nevidím.