no a hadam budem mat stastie a dostanem sa na tie planovane festy (u mna clovek nikdy nevie)
Na ktorý fest sa najviac tešíte??
-
last_knight
Light Professional
-
last_knight
Light Professional
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nieje to fest, ale nieco take...tesil som sa na fernet stock citrus party, ktora bola dnes..ale zacala diskoteka, ktora trvala asi hodinu a pol..no potom zrazu po skonceni pesnicky prestala hrat hudba..nikto nic nepovedal, ze je koniec alebo co, DJ zacal balit veci...kazdy na neho pozeral ze co robi..to som ani ja necakal..
siravafest - zacalo sa to staavnim noveho stanu, s ktorym sme si akosi nevedeli dat rady (v zivote som/sme taky stan nestavali + este fukal vietor, sice aj keby nefukal tak by nam to slo viac-menej tak ako slo, ale bolo by to pohodlnejsie) - po hodine sa na nas uyebavali vsetci dookola, jedna skupinka uz prisla hrdinsky na pomoc, no netrvalo ani 5 minut, kym z toho boli mimo aj vedla a nadavali na prijektantov exisportu
(ad - tomu, ze boli zasite niektore diery na laminatovu tyc sme sa po chvilke prestali cudovat
)... po dalsej hodinke uz stan stal a mohli sme ist na pivo
prvy den som bol len na gladiatore a imt smile (imt vytvori stale super atmosku) a potom uz len flakacky po kamenci a pod.), no v sobotu
kabat
- boli sme cca 5m od zabradlia pred stageom, bolo super, len sa mi zdalo, ze ludia za mnou sa nejak malo bavia (hehe, okolo mna bolo stale nejake miesto
)
az na to, ze sluch a hlas sa mi este nevratil, tak bolo perfektne
ps: kachna - ak si tam bol tiez, tak som ta asi zahliadol ked sme sa zlozili (nebehal som za tebou, lebo sme mali robotu s vyssie spominanym stanom a predpokladal som, ze sa este stretneme, no uz som ta nikde nezbadal...
prvy den som bol len na gladiatore a imt smile (imt vytvori stale super atmosku) a potom uz len flakacky po kamenci a pod.), no v sobotu
az na to, ze sluch a hlas sa mi este nevratil, tak bolo perfektne
ps: kachna - ak si tam bol tiez, tak som ta asi zahliadol ked sme sa zlozili (nebehal som za tebou, lebo sme mali robotu s vyssie spominanym stanom a predpokladal som, ze sa este stretneme, no uz som ta nikde nezbadal...
-
pinacolada
Guru wannabe
tie orange summer su dost pod uroven a este zadret,ze su lepsie ako pohoda ci hodokvas tak na to treba mat fakt gurazJake44 napísal:ORANGE MUSIC SUMMER 2008 - Duchonka. Komercne, ale lepsie ako Pohoda ci Hodokvas.
Neukamenujte ma!
ja sa tesim na sninafest a blaznive leto na domasi.sninafest je komercny,ale minuly rocnik bol jedna velka haluz cize nevaham a idem zas
-
mascalzone
Novice
-
lekoklatik
VIP
-
dexter7007
Zablokovaný
-
lekoklatik