Aký šport?
Aký šport?
aky šport by bol pre mna vhodny???? mam 14 rokov 178 cm a 60 kg som vysoky a chudy xD selico ale futbal asi nie nie preto ze ho neviem hrat viem len ja by osm musel ist do dorastu ale ten je plny sksuenych hraacov....tak aky je premna vhody sport???:) dakujeeeeem
Re: AKy šport?
tak chod hrat za dedinu tam mozes do 15 za ziakov...Lincan napísal:aky šport by bol pre mna vhodny???? mam 14 rokov 178 cm a 60 kg som vysoky a chudy xD selico ale futbal asi nie nie preto ze ho neviem hrat viem len ja by osm musel ist do dorastu ale ten je plny sksuenych hraacov....tak aky je premna vhody sport???:) dakujeeeeem
za zakov uz nemozem lebo sezona zacne az zachvilu a ja uz bduem mat 15 vis???:D lebo som 1993 a za zakov mozu len 94 a vysieSeNte napísal:tak chod hrat za dedinu tam mozes do 15 za ziakov...
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 11:32 )
a co ekd viem skroo kazdya takmer kazdy mam rd ale ziedny neviem hrat perfektne vis tak ze som nejaki naj hrac ale len taky priemer xDMP4-23 napísal:taky aky vies hrat a ide ti najlepsie mas ho rad .
Presne toto je aj moj pripad... teraz hrame hokejbal takmer kazdy den:D... a inac hram za skolu volejbal a basketbal... to tiez niesu zle sporty... a tak isto aj ten ping-pong je sranda... hlavne kolotoc, ked ste traja a makate jak saleny...Patyk napísal:ja tiez nemam rad futbal.. vsetko ine len nie futbal.. neviem ci to tebe pomoze, ale mne pomohlo ako som zacal hravat hokej.. konkretne hokejbal.. zistil som, ze som nan az priam zavisli
Re: AKy šport?
Ja mám 15rokov 181cm a 51kg, čo som potom ja keď si ty si vysoký a chudý ?Lincan napísal: mam 14 rokov 178 cm a 60 kg som vysoky a chudy xD ...
TT: Ja sa v jeseni/zime chystám na floorball s kamarátmi, snáď mi to pomôže mierne "zmužnieť" aby som nevyzeral ako kostra
-
nejakymarko
Addict
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No sak to je jasne,co spali musi aj znovu prijat+ nieco navyse.DanielDevil napísal:neni pravda...moze to byt metabolizmom daneho cloveka a ak este aj sportuje tak to spali, ja mam taky isty problem...a to zjem viac ako moj foter ktory ma cez 100 kg
vydaj< prijem
Ked mas rychly metabolizmus + sportujes tak musis vela jest,inak nepriberies