Poradte ake sluchadla k ipodu touch ...
-
tino4
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Poradte ake sluchadla k ipodu touch ...
Ahoj,
Mam sluchadla povodne asi necely rok k ipodu touch a jedno sa pocuje o 50% silnejsie ako druhe preto potrebujem surne nove sluchadla...
najma vonku, v autobuse,aute atd...
asi budu najlepsie in-ear cca. +/- 1000Sk
Dik
Mam sluchadla povodne asi necely rok k ipodu touch a jedno sa pocuje o 50% silnejsie ako druhe preto potrebujem surne nove sluchadla...
najma vonku, v autobuse,aute atd...
asi budu najlepsie in-ear cca. +/- 1000Sk
Dik
-
D!eSel_78
Star
Objednával som ich, má ich vela známych odtiaĺ. Nič fakeové nedorazilo. Za to, že tu stoja 1200Sk?t0m4s3 napísal:Tie senny su na 99% fake
edit: Filipito, pretoze tam vsetko stoji tak 50% ceny u nas?
//autoeditácia príspevku ( 21 Jul 2008, 19:12 )
A preco platit tisicky, stovky naviac keď ich môžeš mat také isté so zárukov z ebay? Mozno sa raz na Slovensku predajcovia zobudia a ebay nebude nutnýFilipito napísal:preco vsetko z ebayu?
naozaj aj ja odporucam PORTA PRO na slovensku su trocha drahsie, na tiche pc ich mali za 1100 sa mi zda, a popritom su to najlepsie sluchadla v pomere cena/vykon
-
t0m4s3
Admin
Tu nestoja 1200Sk to za prve. Za druhe, tiez som si kupil CX300 za podobnu cenu a ak to nie je fake, tak su to velmi nekvalitne sluchatka.Schre! napísal:A preco platit tisicky, stovky naviac keď ich môžeš mat také isté so zárukov z ebay? Mozno sa raz na Slovensku predajcovia zobudia a ebay nebude nutný
http://www.progamingshop.sk/koss-porta-pro-p-109.html
Porta Pro za 1190Skk
Porta Pro za 1190Skk
-
D!eSel_78
Star
No ja ti neviem, ale pod 1200 Sk som ich u serioznych predajcov nevidel. Mozes dat link? Nepodpichujem, len som planoval ich kupit este raz, tieto mi presiel bike.t0m4s3 napísal:Tu nestoja 1200Sk to za prve. Za druhe, tiez som si kupil CX300 za podobnu cenu a ak to nie je fake, tak su to velmi nekvalitne sluchatka.
-
dair
Guru wannabe
uplne suhlasim, z vlastnej skusenosti su tie CX300 najshitnejsie sluchadla co som zatial na usiach mal a zatial co KOSSY mam (2 pary) uz minimalne 4 roky a stale drzia (priapadne poskodenia boli ihned opravene dozivotnou zarukou). CX300 sa rozbili za mesiac, absolutne ma nahrievaju v taktiez kvalita zvuku je horsia...t0m4s3 napísal:Tu nestoja 1200Sk to za prve. Za druhe, tiez som si kupil CX300 za podobnu cenu a ak to nie je fake, tak su to velmi nekvalitne sluchatka.
-
seth82
Darca
http://cgi.ebay.co.uk/KOSS-PORTA-PRO-FO ... 0271658746
za 850sk v prepocte (priblizne, vratane postovneho), posielaju aj do Europy...Usetris skoro 400sk, na slovensku som ich pod 1190 nevidel..
za 850sk v prepocte (priblizne, vratane postovneho), posielaju aj do Europy...Usetris skoro 400sk, na slovensku som ich pod 1190 nevidel..
-
groundwalker
Amateur
Jednoznacne Sennheiser PX 100, za tu cenu su to najlepsie sluchadla ake mozes mat, jednoznacne lepsi zvuk ako Porta Pro. mal som to moznost skusat a ak si to pozries hocikde na nete, nejaky test px 100 vs port, tak je vitaz Sennheiser
http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... ser-PX-100
http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... ser-PX-100
-
t0m4s3
Admin
Netrep pi*ov***. Dalsi chytrak co si kupil Senny a snazi sa ukazat vsetkym co maju Porty ako on skvelo nakupil. O jednoznacne lepsom zvuku nemoze byt ani rec - mozno tak o odlisnom. Porta su proste nabassovane a kazdy kto si ich kupuje by si ich mal skusit, ci budu prave jeho stylu vyhovovat. Sennheiser ma zvuk vyvazenejsi, co naopak niekomu vyhovovat nemusi, aj preto, ze je zhyckany z Port.
-
groundwalker
Amateur
treba hlavne pocuvat, ako tomase napisal kazdy vyzaduje nieco ine od sluchadiel a kazdy ma ine usi, ak som si dobre vsimol(nemusim mat vobec pravdu), ale vacsina tychto tester-ov ma uz zhyckane usi kvalitou a maju aj nieco odpocuvane a top sluchadla maju prave linearny, prirodzeny, malo zafarbeny zvuk a nekompromisne detailny a preto im mozno viac vyhovuju/zdaju sa im lepsie PX100 ako KPP...tot moj skromny nazorgroundwalker napísal:No jasne, ja trepem pcoviny a dalsich 1000 testov px 100 vs Porta Pro. Spamataj sa
k tym cx300 z ebay - tiez som ich tam kupil za necelych 600 sk a ci to je/nie je fake neviem, ale reprodukciou zvuku (iriver t60) mi vyhovuju (ked som ich skusal prvykrat na pc, tak to bol cisto plechovicovy zvuk a bol som si isty, ze je to nepodareny fake)
kedysi som mal sparkplugy, uz si nepamatam uplne ten zvuk, ale asi by som sa k nim nevratil
... a snad sa uz dopracujem aj ku grado igrado, na ktore som doteraz akosi nevedel vyclenit prostriedky
...
kedysi som mal sparkplugy, uz si nepamatam uplne ten zvuk, ale asi by som sa k nim nevratil
... a snad sa uz dopracujem aj ku grado igrado, na ktore som doteraz akosi nevedel vyclenit prostriedky