Poradte ake sluchadla k ipodu touch ...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Poradte ake sluchadla k ipodu touch ...

Príspevok od používateľa tino4 »

Ahoj,
Mam sluchadla povodne asi necely rok k ipodu touch a jedno sa pocuje o 50% silnejsie ako druhe preto potrebujem surne nove sluchadla...
najma vonku, v autobuse,aute atd...
asi budu najlepsie in-ear cca. +/- 1000Sk
Dik
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Senheiser CX300 z ebay.co.uk - 550Sk aj s dopravou a vsetkym, bez aukcie. Nieje co riesit.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tie senny su na 99% fake

edit: Filipito, pretoze tam vsetko stoji tak 50% ceny u nas?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

a co tak KOSS PORTA PRO...
zozenies aj za liter s postovnym (ebay) a co sa tyka ceny a kvality, nie je co riesit
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

preco vsetko z ebayu?

naozaj aj ja odporucam PORTA PRO na slovensku su trocha drahsie, na tiche pc ich mali za 1100 sa mi zda, a popritom su to najlepsie sluchadla v pomere cena/vykon
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Tie senny su na 99% fake

edit: Filipito, pretoze tam vsetko stoji tak 50% ceny u nas?
Objednával som ich, má ich vela známych odtiaĺ. Nič fakeové nedorazilo. Za to, že tu stoja 1200Sk? :roll:

//autoeditácia príspevku ( 21 Jul 2008, 19:12 )
Filipito napísal:preco vsetko z ebayu?

naozaj aj ja odporucam PORTA PRO na slovensku su trocha drahsie, na tiche pc ich mali za 1100 sa mi zda, a popritom su to najlepsie sluchadla v pomere cena/vykon
A preco platit tisicky, stovky naviac keď ich môžeš mat také isté so zárukov z ebay? Mozno sa raz na Slovensku predajcovia zobudia a ebay nebude nutný :evil:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Schre! napísal:A preco platit tisicky, stovky naviac keď ich môžeš mat také isté so zárukov z ebay? Mozno sa raz na Slovensku predajcovia zobudia a ebay nebude nutný :evil:
Tu nestoja 1200Sk to za prve. Za druhe, tiez som si kupil CX300 za podobnu cenu a ak to nie je fake, tak su to velmi nekvalitne sluchatka.
8andrej8
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 8andrej8 »

D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Tu nestoja 1200Sk to za prve. Za druhe, tiez som si kupil CX300 za podobnu cenu a ak to nie je fake, tak su to velmi nekvalitne sluchatka.
No ja ti neviem, ale pod 1200 Sk som ich u serioznych predajcov nevidel. Mozes dat link? Nepodpichujem, len som planoval ich kupit este raz, tieto mi presiel bike.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

t0m4s3 napísal:Tu nestoja 1200Sk to za prve. Za druhe, tiez som si kupil CX300 za podobnu cenu a ak to nie je fake, tak su to velmi nekvalitne sluchatka.
uplne suhlasim, z vlastnej skusenosti su tie CX300 najshitnejsie sluchadla co som zatial na usiach mal a zatial co KOSSY mam (2 pary) uz minimalne 4 roky a stale drzia (priapadne poskodenia boli ihned opravene dozivotnou zarukou). CX300 sa rozbili za mesiac, absolutne ma nahrievaju v taktiez kvalita zvuku je horsia...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Schre! napísal:No ja ti neviem, ale pod 1200 Sk som ich u serioznych predajcov nevidel. Mozes dat link? Nepodpichujem, len som planoval ich kupit este raz, tieto mi presiel bike.
Preco sa pytas mna na link? Ja naopak tvrdim, ze pod 1200,- ich tu nedostanes. Spytaj sa chytraka Schre!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://cgi.ebay.co.uk/KOSS-PORTA-PRO-FO ... 0271658746
za 850sk v prepocte (priblizne, vratane postovneho), posielaju aj do Europy...Usetris skoro 400sk, na slovensku som ich pod 1190 nevidel..
groundwalker
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa groundwalker »

Jednoznacne Sennheiser PX 100, za tu cenu su to najlepsie sluchadla ake mozes mat, jednoznacne lepsi zvuk ako Porta Pro. mal som to moznost skusat a ak si to pozries hocikde na nete, nejaky test px 100 vs port, tak je vitaz Sennheiser

http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... ser-PX-100
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Netrep pi*ov***. Dalsi chytrak co si kupil Senny a snazi sa ukazat vsetkym co maju Porty ako on skvelo nakupil. O jednoznacne lepsom zvuku nemoze byt ani rec - mozno tak o odlisnom. Porta su proste nabassovane a kazdy kto si ich kupuje by si ich mal skusit, ci budu prave jeho stylu vyhovovat. Sennheiser ma zvuk vyvazenejsi, co naopak niekomu vyhovovat nemusi, aj preto, ze je zhyckany z Port.
groundwalker
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa groundwalker »

No jasne, ja trepem pcoviny a dalsich 1000 testov px 100 vs Porta Pro. Spamataj sa
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj trepes mam porty pocuvam rap basy tam musia byt a nie ako so sennov...pre mna je to slabota
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

groundwalker napísal:No jasne, ja trepem pcoviny a dalsich 1000 testov px 100 vs Porta Pro. Spamataj sa
treba hlavne pocuvat, ako tomase napisal kazdy vyzaduje nieco ine od sluchadiel a kazdy ma ine usi, ak som si dobre vsimol(nemusim mat vobec pravdu), ale vacsina tychto tester-ov ma uz zhyckane usi kvalitou a maju aj nieco odpocuvane a top sluchadla maju prave linearny, prirodzeny, malo zafarbeny zvuk a nekompromisne detailny a preto im mozno viac vyhovuju/zdaju sa im lepsie PX100 ako KPP...tot moj skromny nazor :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Preco sa pytas mna na link? Ja naopak tvrdim, ze pod 1200,- ich tu nedostanes. Spytaj sa chytraka Schre!
Nejak nechapem tvojej sprave.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Schre! napísal:Nejak nechapem tvojej sprave.
To nebola sprava pre teba, takze nemusis.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

k tym cx300 z ebay - tiez som ich tam kupil za necelych 600 sk a ci to je/nie je fake neviem, ale reprodukciou zvuku (iriver t60) mi vyhovuju (ked som ich skusal prvykrat na pc, tak to bol cisto plechovicovy zvuk a bol som si isty, ze je to nepodareny fake)
kedysi som mal sparkplugy, uz si nepamatam uplne ten zvuk, ale asi by som sa k nim nevratil :)

... a snad sa uz dopracujem aj ku grado igrado, na ktore som doteraz akosi nevedel vyclenit prostriedky :) ...
Napísať odpoveď