Fast and Furious 4 (2009)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Fast and Furious 4 (2009)

Príspevok od používateľa Kibo »

Uz davnejsie som rozmyslal, ci sem dam info o tomto filme, ale stale som si nebol isty. Objavovali sa totiz "zarucene" spravy, ze stvrte pokracovanie sa bude odohravat v Londyne pod nazvom London Pursuit (:lol:), niektore blogy su uz dokoca tak informovane, ze takto sa bude volat az piate pokracovanie... Mozno sa dockame sagy ako v pripade Star wars, uz teraz sa tesim ako maly chlapec :roll:

No ale spat k teme, uz je oficialne potvrdene co to bude zac, ako to bude a kto tam bude na com jazdit (pravdepodobne) a kde to bude (v Londyne teda nie :D), zacalo sa uz totiz nakrucat a na svete su aj prve zabery a nacrt deja:
Scenar ku stvrtemu dielu bol urceny uz pre povodnu dvojku, kvoli vytazenosti a odmietnuti na spolupraci zo strany Vina Diesela vsak putoval do supliku, odkial ho vyhrabal az reziser Justin Lin (F&F 3: The Tokyo Drift, Annapolis, Finishing the Game). Stvrte pokracovanie filmovej serie sa bude odohravat pat rokov po jednotke, ale pred trojkou. Spojovacim bodom medzi trojkou a stvorkou bude postava Hana (Sung Kang), ktory v tretom diele zomrel...

Dominic Torreto (Vin Diesel) sa skryva v Dominikanskej republike. Jeho priatelka Letty (Michelle Rodriguez) medzitym v Los Angeles prevzala veduce postavenie v gangu a zaplietla sa do obchodu s drogami s juhoamerickym priekupnikom Bragom. Ten pouziva k preprave heroinu cez mexicku hranicu vytunene auta. Ked mu prestane byt Letty uzitocna, posle zabijaka Fenixa (Laz Alonso), aby ju odstranil. Dominic sa o jej smrti dozveda od svojej sestry Mii (Jordana Brewster). Brian O´Conner (Paul Walker) je uvazneny v arizonskom vazeni, kde pri potycke vaznov zachrani zivot chlapovi, ktoremu se hovori Juvenal a ten mu na oplatku da informacie o zlocincovi menom James Park. Brian totiz opat pracoval v utajeni pre FBI. Na Lettynom pohrebe sa Dominic stretava s Brianom a napriek predchadzajucim sporom sa budu musiet spojit a najst najlepsi sposob ako sa pomstit Bragovi a pomoct k jeho dolapeniu: infiltrovat sa do jeho skupiny a posunut hranice toho, co je mozne za volantom.
Ze vam je cely tento pribeh akysi povedomy? Mne tiez, no nechajme sa prekvapit, mozno sa dockame niecoho "seriozneho", ale mozno iba zabijeme dakych 110 minut svojho casu.

Produkcie sa zhostil Vin Diesel a Neal H. Moritz, ktory ma na svedomi z produkcnej stranky hity ako Prison break, I Am Legend, Evan Almighty, Click, S.W.A.T., F&F 2... a hudbu bude mat na starosti Brian Tyler, ktory okrem ineho mal prsty v hudbe k Aliens vs. Predator: Requiem, Rambo IV a na filmoch Justina Lina... Co sa teda tyka osadenstva, caka nas mensia zlatanina postav.
Paul Walker ako Brian O'Conner
Vin Diesel ako Dominic Toretto
Jordana Brewster ako Domova sestra Mia Toretto
Michelle Rodriguez ako Letty
Laz Alonso ako zabijak Fenix
Gal Gadot ako Gisele, jedine co o nej viem, ze je to izraelska Miss a toto bude jej druhy film...
Sung Kang ako Han, no nikde na internete zatial nie je specifikovane ako bude s dejom spojeny, mozno bude opat sediet na kapote a chrumat cipsy zmorskych potvor na okraji cinskej stvrte v LA :D
John Ortiz ako Braga
A co sa tyka nasich oblubenych aut (to je okrem Jordany asi jediny dovod preco to pozerat :D), vyzera to viac ako len zaujimavo: do castingu beru kazde faro s peknym tuningom. Okrem toho sa prednostne hladaju auta typu Ford Torino, Dodge Charger, Dodge Challenger, Ford Mustang, Shelby GT 500, Mazda RX7, Nissan Skyline, Chevrolet Chevelle... Podla prvych fotiek by mal mat Dom noveho Mustanga a Brian najnovsie Subaru Impreza WRX STI (model N14). Mali by sme sa vsak dockat castejsieho striedania aut.
Pri nakrucani Dom nabural Hondu S2000 a pri navrate do USA by mal teda soferovat Chevrolet Chevelle SS. Brian bol zasa videny v Nissane Skyline GT-R R34 V-SpecII i v jeho modelovom nastupcovi GT-R R35. Povodne tvrdenia automobilky Hyundai o tom, ze sa ich superkara Genesis stala jednym z hlavnych aut zrejme neboli pravdive. Na fotkach z nakrucania, ktore zatial prenikli na verejnost sa totiz nikde Genesis nenachadza... Mozno teda v patke v Londyne... :d

Na fotkach a foteckach, ktore uz prenikli na svetlo sveta som ponachadzal skvosty typu:
Nissan Silvia S15, 300ZX, 350Z, Skyline GT-R R34 a GT-R R35
BMW M5 e39, 3er e36
Ford GT40, Mustang S 197, Mustang rocnik cca 2000,
Toyota Supra, bB (alebo ine podobne krabice)
Honda NSX
Subaru Impreza WRX STI novucka a aj starsia
Mazda 3 MPS
Dodge Viper, 1968 Charger Hemi, novy Charger R/T,
sem tam dake porschatko, dake Hemi a Barracudy
Pontiac Solstice
Cadillac Escalade
Hummer H2
Chevrolet Chevelle SS

Zatial nie je zverejneny ziaden plagat, trailer ani nic oficialne, stanoveny je len datum premiery v USA: 5 Jun 2009
Okrem 4 fotiek co su na imdb sem hodim este zopar z natacania :)
Prílohy
Vin turboDiesel
Vin turboDiesel
Paul Walker
Paul Walker
Honda NSX a Pontiac Solstice
Honda NSX a Pontiac Solstice
Nissan Skyline GT R34 (mnam)
Nissan Skyline GT R34 (mnam)
Paul Walker v Nissane Skyline GT R35
Paul Walker v Nissane Skyline GT R35
Nissan 300ZX
Nissan 300ZX
BMW M5 e39 a 3er e36
BMW M5 e39 a 3er e36
1968 Dodge Charger
1968 Dodge Charger
Pontiac Solstice
Pontiac Solstice
Ford Mustang 2000
Ford Mustang 2000
Pontiac Solstice
Pontiac Solstice
krabice
krabice
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

..a mozno sa raz dockame F&F ktore bude mat na csfd menej ako 30% lebo tam uz nebudu ani pekne auta, ani pekne zenske vdaka ktorym je hodnotenie take ake je :) dvojka aj trojka su obe rovnako tupe a keby nevznikli nikto mi neplakal
a ten prvy obrazok omfg to co je? to je strasne hnusne a nevkusne
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no FF 1tka je jednym z mojich najoblubenejsich filmov,2ku som videl asi 6 krat :D svojho casu to bol jediny film co som mal na DVD a ked mi nefungovakl internet (fokin wifi) tak som pozeral FF2 cize mam k nej isty vztah.trojku som pozrel iba kvoli tomu ze je to FF.som zvedavy na tu 4ku. vin diesel ujde,este keby tam bola eva mendez tak ... :twisted:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

tesim sa na to bude to supove podla mna

//konecne tam bude viac postav okolo ktorych sa bude tocit dej ... lebo 1 2 bola cisto a bryanovi (ak nepisem spravne pardon) trojka a tom boze uz ani neviem ako sa vola ... a tu ich bude viac ... ako vidim neviem som na to zvedavy dufam ze sa nesklamem ako pri vacsine novych filmoch
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

nezabudaj ze tam je Jordana Brewster :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

no fajnovo,tesim sa,som fanúsikom filmu :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no uvidime.... tie filmy bez vina boli trosku onicom, aj ked tokyo sa celkom dalo.... uvidime co to bude zac... dej znie ako riadny brak ale hadam ma chyti to o co v ych filmoch ide... auta a zeny :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Mne sa pacili vsetky filmy F&F, aj s Brayanom, aj s Vinom :) Tesim sa.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

1 a 3 sa dali , dvojka uplny paskvil , stvorku s nostalgie pozriem ....
dushman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dushman »

kedy to vijde a mas pravdu akoze ten prvy screen uplna sracka a inak ono by to neco mohlo byt lebo hento bolo v tokyu toto bude inde tie postavy vedlajsie budu mat iny charakter mozo lepsi:D:D takze isto kuknem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mne sa zas nepacila 3ka, 2ka bola iba o akcii, skvely film na vecer po narocnom dni, ked staci vypnut mozog a pozerat iba na auta :)
Jordana Brewster to urcite ozivi, Paul Walker a Vin Diesel dodaju charizmu a mame tu dalsi oddychovy film :)
Ale bojim sa este nerealnejsich blbosti ako boli v Tokyo drift, no uvidime.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ty bláho nato sa teším..fast and furious rulez :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Bryanove nove subaru! akoze skoro mi vypadli oci
a taktiez prikladam stranku kde sa dozviete viac je tam dost fotiek...http://www.fastandfurious4.co.uk/
Prílohy
brian_aka_pauls_new_subaru-4.jpg
brian_aka_pauls_new_subaru-1.jpg
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mna laka na tomto filme len Jordana a Vin a asi nic ine....trojka nebola nic moc, prve dve sa mi pacili....ale film is urcite pozriem a mozno budem prekvapeny lebo ten producent ma na svojom konte fakt pekne kusky...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mne je tento film ukradnutý. Nie som zaťažený na autá. POzriem si, ale určite ho nejak extra neočakávam.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja sa uz nemozem dockat, a tie autaa :oops: skoda ze takychto filmov nie je viac :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

fast and furious je asi jediny film aky som videl zamerany na tuningove auta.. ale jediny problem je, ze to na ne az tak moc zamerane nie je... ukazu tam par peknych aut a to je vsetko.. skor by som prijal fakt, nieco take ako NFS... stretavky takychto jazdcov s paradnymi autickami... nech sa viac zameraju na tuto stranku...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Lenze pak by sotalo menej casu na pribeh ... no ale mohli koniec koncov :P ale neviem ci by to bavilo obycajneho divaka lebo aj ked niekoho nezaujimaju auta tak si to pozrie uz len koli tomu deju ked je trosku zajimafiii :P
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tento film urcite pozerat nebudem..je to blbost neuveritelna viem ze som videl 1 nebavila ma vobec a 2 to som pustil pretoze to chcel vidiet kamarat...smiall som sa pritom ako to moze niekto pozerat?auta?ved tie si mozete kludne pozrtiet na nete...
Chobotik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Chobotik »

FF 1 bola riadna velmi sa mi pacila...FF 2 je podla mna najlepsia z FF...a FF 3 to uz bolo o inom uuplne inde ale tiez celkom dobre...a stvorku si istotne kuknem uz len preto lebo to je FF :D
Napísať odpoveď