Den proti coca cole?
Den proti coca cole?
Prepacte moju nevedomost ale wtf ?
rad by som vedel co je to za den ten ten den proti coca cole , a preco "proti"?
kokakola je hnusa podradna tovaren na rozne pitne produkty ktora si uplatnuje svoj monopol a nikto jej to nemoze zatrhnut.
ja tomu nechapem ale je to tak. som bol velmi prekvapeny ked som si vypytal kofolu a ze nic, zevraj cocacola nechce aby sa predavali ine napoje nez jej. cocacola vyraba
ja tomu nechapem ale je to tak. som bol velmi prekvapeny ked som si vypytal kofolu a ze nic, zevraj cocacola nechce aby sa predavali ine napoje nez jej. cocacola vyraba
Kód: Vybrať všetko
http://www.virtualvender.coca-cola.com/vm/Vending.jsp
si tam mozes najst slovakiajuho.. však si sám poslal linku na ich web so všetkými ich výrobkami. Coca Cola je názov spoločnosti a zároveň aj názov ich najúspešnejšieho výrobku. Teraz, keď chcú vyrábať aj iný výrobok, sa kvôli tomu majú premenovať? 
Si založíš spoločnosť juho, s.r.o. a budeš robiť nejaký produkt s názvom juho. Ale Ťa to zunuje a budeš chcieť robiť ešte iný produkt s názvom hujo.. tak tiež podľa zákona musíš na jeho etiketu napísať, že to vyrobila spoločnosť juho, s.r.o., aj keď produkt hujo s produktom juho nemá takmer nič spoločné (okrem výrobcu)..
Si založíš spoločnosť juho, s.r.o. a budeš robiť nejaký produkt s názvom juho. Ale Ťa to zunuje a budeš chcieť robiť ešte iný produkt s názvom hujo.. tak tiež podľa zákona musíš na jeho etiketu napísať, že to vyrobila spoločnosť juho, s.r.o., aj keď produkt hujo s produktom juho nemá takmer nič spoločné (okrem výrobcu)..
Kofola je rovnako nezdrava ako Coca-colayazoo napísal:Ja tiez ked si napriklad idem posediet s kamosmi a mile rad by som si dal kofolu ktoru nemaju, ponukne mi len colu alebo pepsi... Tak to si radsej zoberem Vineu alebo Aloe Vera a viem, ze pijem nieco zdravsie a lepsie ako Colu.
Kopa cukru a k tomu chemicke prichute a stabilizatory... Kofola ma iba o nieco prijemnejsiu chut.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
webmasterr
Medium Professional
no hlavny rozdiel medzi coca colou a kofolou je ten ze coca cola obsahuje kyselinu fosforecnu, ktoru obsahuju aj cistacie prostriedky (napr na umyvanie zachodov) pretoze ta rozklada vapnik...
tu mate pekny test
: http://technet.idnes.cz/vycisti-coca-co ... _cteni_rja
tu mate pekny test