Martinekk - bedne ARS1014 so zosilovacom.Hraju nadherne .Dohodli sme sa cez icq a po kratkej dohode ich poslal postou zabalene v kartone od ovocia .Bolo tam urobene "polstrovanie" novinami.Maximalna spokojnost
iceCream
vyplatil mi tovar na eBay, pretoze ja s mojim neaktivovanym PayPal kontom nemozem posielat vysoke sumy. Peniaze som mu zaslal o piatej vecer cez banku a o osmej som uz mal tovar na eBay zaplateny.
Matisek - došlo ako malo rychlo podla vopred dohodnutej ceny a zabalene tak ako som povedal(nic viac nic menej) rychle jednanie dobra komunikacia(btw. kupoval som foun) scoors - predaval mi disk este nic nedoslo ale komunikacia bola v pohode, na cene sme sa rychlo dohodli, ked pride updatnem prispevok a napisem ako zabalene a kedy doslo...
Martinekk - sice to nieje ze som od neh oznova daco kupil ale.Pokazil sa mi zosilovac.Poslal som mu to prislo mu to v pondelok.V piatok ten isty tyzden som to mal doma opravene..Poslal to prvou triedou krehke poistene.Spokojnost.Mimoriadne odporucam
Frikso - vcera som od neho kupoval mesacny premium na rapid, velmi lacno, a ucet som mal okamzite po odoslani peniazov....velmi som spokojny, odporucam
Dieg0 sme v sekcii bazar nie servis, pochybujem ze si tu otvori temu "opravujem zosilovace", takze miesto v bazarovom whiteliste je myslim uplne zbytocne.
Juicy - mobil a ramka... ramka ide ako ma som s nou 100% spokojny s dorucenim nebol ziadny problem do dvoh dni som ju mal doma....
mobil tak to uz ani nehovorim vsetko bolo tak ako sme sa dohodli prisiel mi do troch dni v baliku bolo vsetko na com sme sa dohodli a vsetko co som videl na fotkach, s peniazmi neboli ziadne problemi hned sme sa dohodli, celi balik bol bezpecne zabaleny, som s nim 100% spokojny...
uzivatel paradajka ... mozem len odporucit
perfektna a rychla dohoda cez icq.
po dohode balik poslany prvou triedou a u mna doma bol o dva dni ... maximalna spokojnost
davam bod uzivatelovi bond35 ....kupil som od neho redukciu z microSD na miniSD... dobre zabalena... seriozne jednanie... v piatok poslal a dnes to prislo