Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kufor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kufor »

s akne som mal dost velky problem aj ja, po roznych, sice miestami trochu uspesnych ale nie dostatocne, kurach mi doktorka predpisala Aknenormin (obdoba Roaccutanu).. zacal som ho uzivat v polke januara takze este mi zostavaju dva mesiace do ukoncenia liecby a vysledok je uz teraz viac nez vynikajuci :)

takze maximalna spokojnost, pribalovy letak je sice dost strasiak ale jedinym priznakom ktory sa u mna objavil boli vysusene pery --> kupit balzam na pery a no problem a vysusena koza, u mna uz teraz hlavne v okoli ust, to zas vyriesi rano vecer troska nejakeho hydratacneho kremu..

takze ak by si mal na toto pecen v pohode a doktorka by ti to ponukala tak to urcite skus, oplati sa to, tomu ver
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

aj ja som mal problém s akné ale ja som ho mal VEĽMI zlé a tak mi na kžnom dali 6 mesačnú liečbu s ROCCUTANOM to su take vyondate lieky od krorych ta vsetko boli, si citlivy na svetlo, sucha koza, pery sem tam psychicke problemy /nie je moj pripad/ atd ale potom maš pleť ako babatko :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Kufor napísal:s akne som mal dost velky problem aj ja, po roznych, sice miestami trochu uspesnych ale nie dostatocne, kurach mi doktorka predpisala Aknenormin (obdoba Roaccutanu).. zacal som ho uzivat v polke januara takze este mi zostavaju dva mesiace do ukoncenia liecby a vysledok je uz teraz viac nez vynikajuci :)

takze maximalna spokojnost, pribalovy letak je sice dost strasiak ale jedinym priznakom ktory sa u mna objavil boli vysusene pery --> kupit balzam na pery a no problem a vysusena koza, u mna uz teraz hlavne v okoli ust, to zas vyriesi rano vecer troska nejakeho hydratacneho kremu..

takze ak by si mal na toto pecen v pohode a doktorka by ti to ponukala tak to urcite skus, oplati sa to, tomu ver
nie som si tym 100% isty, spytam sa nato, ale ked som sa nato pytal prvy raz lekarka sa tvarila akoby som chcel jest otravu na potkany, no popytam sa este raz, uvidim ako budem reagovat na Zineryt, ked ten nepomoze, tak mi uz asi neostava ina moznost, kedze medzi lokalnymi antibiotikamy a roacutanom uz nieje ziadny medzistupen...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja som uspesne ukoncil liecbu roaccutanom a som velmi spokojny, uz som asi dva mesiace po a stale ziadne akne nemam, nevratilo sa :shock:
inac pribalovy letak je jasne strasiak, same neziaduce ucinky, ale jedine, co som ja spozoroval boli tie vyschnute pery a to je vsetko... take ze blba nalada na mna neplati, tu mam ja stale :lol: no a tak... skratka roaccutane odporucam, pomaha to. inak cosi s pecenou mam aj ja, bo mam zvyseny bilirubin... ale nic sa mi nestalo a je vsetko OK :wink:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

ColdRain : Návšetevou lekára nič nepokazíš...a ten Roacutanne užívam aj ja,ale nie kvoli akné,ale kvoli jazvyčkám čo mi po akné ostali...zatial ich beriem 2 mesiac a jazvy zmizli,ale ešte musím dobrať tabletky do konca.
Vedlajšie účinky sa dajú vydržať..okrem vysúšania pier,sa umňa vyskytol aj další problém pri pobyte na slnku mi trocha sčervenie pokožka,ale doktorka ma uistila,že ked doberiem tabletky ta sa všetko vráti ako bolo.
ColdRain
Addict
Addict

spike97 napísal:ColdRain : Návšetevou lekára nič nepokazíš...a ten Roacutanne užívam aj ja,ale nie kvoli akné,ale kvoli jazvyčkám čo mi po akné ostali...zatial ich beriem 2 mesiac a jazvy zmizli,ale ešte musím dobrať tabletky do konca.
Vedlajšie účinky sa dajú vydržať..okrem vysúšania pier,sa umňa vyskytol aj další problém pri pobyte na slnku mi trocha sčervenie pokožka,ale doktorka ma uistila,že ked doberiem tabletky ta sa všetko vráti ako bolo.
hej, navstevou nic nepokazim, zajdem za obvodnou, nech ma posle ku koznemu a uvidim, tym nic nestratim...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

neviem ci ste to niekto skusali Garnier Osvezujucu pletovu vodu (vyrovnava a rozjasnuje farbu pleti) vola sa Garnier Essentials je to taka zelena umela flasticka proste staci si to natriet rano poobede a vecer a ja mam zmenu :) skuste to pak sa ozvyte ci to pomohlo
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

no mne dala kozna Zinerit ako je to taka vodicka a mam si to natierat dvakrat do dna ale nejako to nepomaha
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

tomasito13 napísal:no mne dala kozna Zinerit ako je to taka vodicka a mam si to natierat dvakrat do dna ale nejako to nepomaha
A používaš to pravidelne? Jeden deň to nestačí. Nie si v rozprávke že raz natrieš a momentálne uvidíš výsledok
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

tiez som maval problemy - skusal som vselijake Garnier, OXY, Clean&Clear a ine...

najlepsia je ALPA :wink:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

uz som sa prestal zaoberat tym, ze co spravit aby tie vyrazky co mam zmizli... skor by som bol teraz zvedavy ako vlastne predist tomu aby sa mi nevytvarali? lebo ked mam j*bak tak po case mi zmizne to je dobre, ael hned nato sa mi spravi dalsi/dalsie..
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Rada nad zlato : neškrabať , nevytláčať. Z žiadnych okolností. V puberte si oskáčeš svoje to jo, ale dospelosť bude krásna . Ja som mal akné aj na pleciach a krku a hlavne na zadnej časti chrbta mi po tom ostali doživotné jazvy , takže sranda to vobec neni. Holt rozhodnutia mladosti potom treba pretrpieť ... :cry:
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

tomasito13 napísal:no mne dala kozna Zinerit ako je to taka vodicka a mam si to natierat dvakrat do dna ale nejako to nepomaha
Mne kozna predpisala Zinerit tiez a doost to pomohlo. Vysledok je badatelny po tyzdni-dvoch. Ale uz sa mi minul, tak si musim pren ist znova...Zas sa zacinam vyhadzovat... :?
ColdRain
Addict
Addict

Jake44 napísal:Mne kozna predpisala Zinerit tiez a doost to pomohlo. Vysledok je badatelny po tyzdni-dvoch. Ale uz sa mi minul, tak si musim pren ist znova...Zas sa zacinam vyhadzovat... :?
zinerit je antibiotikum, takze by sa mal dobrat, nie ze ked skonci akne tak skoncit s uzivanim a okrem toho, nemal by sa brat v elte, elbo plet je precitlivena na slnko potom ;), ale ked kozna uznala za vhodne...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ja som si kupil lieky firmy natures bounty BIOTIN je to aj v lekarnach a na 90percent zlepsilo plet......HODNE UMYVAT!!!
d4nt3 napísal:Rada nad zlato : neškrabať , nevytláčať. Z žiadnych okolností. V puberte si oskáčeš svoje to jo, ale dospelosť bude krásna . Ja som mal akné aj na pleciach a krku a hlavne na zadnej časti chrbta mi po tom ostali doživotné jazvy , takže sranda to vobec neni. Holt rozhodnutia mladosti potom treba pretrpieť ... :cry:
po case to preslo alebo co??? lebo ja to mam na rukach pelciach dekoltu a chrbate...ale uz sa to nejako lepsi
ColdRain
Addict
Addict

d4nt3, dexter: jazvy sa daju odstranit, vid napr ustav lekarskej kozmetiky, akne vzdy skor ci neskor zmizne, je to len vec hormonalnych zmien a nadmernej cinnosti mazovych a potnych zliaz v kombinacii na precitlivenost na vonkajsie faktory prip geneticku predispoziciu, niekomu ae zmizne za pol roka niekomu za 10 ;)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja použivam taku mastičku. teda to ani neni mastička. take dačo tekute priesvitne s oriflame:D
myslel som že to bude kravina ale som to skusil a do tyždňa som nemal drbaky. teraz keď mam ta len take male ale už sa o to tak nestaram
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

JohnFrusciante napísal:ja použivam taku mastičku. teda to ani neni mastička. take dačo tekute priesvitne s oriflame:D
myslel som že to bude kravina ale som to skusil a do tyždňa som nemal drbaky. teraz keď mam ta len take male ale už sa o to tak nestaram
zisti presny nazov toho. a pouzival si aj nieco od koznej? alebo cisto len toto?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

JohnFrusciante napísal:ja použivam taku mastičku. teda to ani neni mastička. take dačo tekute priesvitne s oriflame:D
jj pochval sa zisti nazov ;-)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

no kvoli vam som kukol jak sa to vola
trošku som sa sekol nieje to s Oriflame ale s AVONu a vola sa to ClearSkin - nočna kura proti akne
a použival som iba toto. u kožnej som s akne nikdy nebol
Napísať odpoveď