Audio driver pre Windows Vista

Informácie o software, ankety...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Audio driver pre Windows Vista

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Zdravim, mam nainstalovany Windows Vista Ultimate.Vsetko v poriadku az na zvuk.Pise ze nemam nainstalovany zvukovy HW.

Zvukovku mam integrovanu na MB ASUS P4U800-X a je to zvukovka M5455 AC97 Audio a driver pre XP bol SoundMAX, ale pri Viste napise ze tento soft nieje kompatibilny s tymto OS.Preto potrebujem driver na tu zvukovku pre Vistu.Kde to mam hladat??uz som skusal rozne stranky typu Vista drivers aj stranku Asusu atd. .poradte pls.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Diki moc,driver sa nainstaloval, po restarte system nasiel novy HW, upozornil, ze je nainstalovany. Z doteraz preskrtnuteho reproduktora v pravo dole pri hodinach je len reproduktor ( to je naznak, ze zariadenie je nainstalovane). Spustim prehrat hudbu, sekundy skladby v prehravaci odcitavaju, ekvalizer jak v prehravaci, tak vo Viste skace v zavisloti od skladby (teda dalsi naznak ze hra), az na to ze zvuk nejde. HW je vsetko pozapajane dobre, kontroloval som to. Nejaky napad??
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Don_Pipino napísal:Diki moc,driver sa nainstaloval, po restarte system nasiel novy HW, upozornil, ze je nainstalovany. Z doteraz preskrtnuteho reproduktora v pravo dole pri hodinach je len reproduktor ( to je naznak, ze zariadenie je nainstalovane). Spustim prehrat hudbu, sekundy skladby v prehravaci odcitavaju, ekvalizer jak v prehravaci, tak vo Viste skace v zavisloti od skladby (teda dalsi naznak ze hra), az na to ze zvuk nejde. HW je vsetko pozapajane dobre, kontroloval som to. Nejaky napad??
Skús si kliknúť pravým na tú ikonku reproduktoru čo sa ti objavila pri hodinách (Realtek) a pohrať sa s nastaveniami. Hore by mali byť karty Digital Output / Speakers / CD Audio a iné.. Klikni pravým na to Speakers a odklikni Set Default Device.. Toto by mohlo pomôcť.. Prípade choď do nastavenia zvukov priamo vo Viste a skús to ponastavovať aj tam.. Alebo pošli screen ako to v tých tvojich nastaveniach vyzerá.. :wink:
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Vyskúšaj nainštalovať tento alebo tento driver a malo by to ísť. :wink:
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mno pohral som sa trochu s nastaveniami Visty a rozbehal som to. Aj ked je ten zvuk moc slaby. Este sa s tym asi budem musiet pohrat.

PS: Ach jaj, zlate XP :lol:
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Don_Pipino napísal:Mno pohral som sa trochu s nastaveniami Visty a rozbehal som to. Aj ked je ten zvuk moc slaby. Este sa s tym asi budem musiet pohrat.

PS: Ach jaj, zlate XP :lol:
Tiež som s tým zabil nejaký čas, kým som rozbehal zvuk v programe na TV kartu.. XP takéto náročné fakt nebolo :D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Potrebujem ovládač pre túto zvukovku (C-Media AC97 Audio Device), na Windows Vista Home Basic.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pozri domácu stránku výrobcu Tvojej dosky.. vyhľadaj si na nej tú svoju a pri nej si nájdi ovládače.. medzi nimi si nájdi ovládač na zvukovku..

;)
Napísať odpoveď