Audio driver pre Windows Vista
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Audio driver pre Windows Vista
Zdravim, mam nainstalovany Windows Vista Ultimate.Vsetko v poriadku az na zvuk.Pise ze nemam nainstalovany zvukovy HW.
Zvukovku mam integrovanu na MB ASUS P4U800-X a je to zvukovka M5455 AC97 Audio a driver pre XP bol SoundMAX, ale pri Viste napise ze tento soft nieje kompatibilny s tymto OS.Preto potrebujem driver na tu zvukovku pre Vistu.Kde to mam hladat??uz som skusal rozne stranky typu Vista drivers aj stranku Asusu atd. .poradte pls.
Zvukovku mam integrovanu na MB ASUS P4U800-X a je to zvukovka M5455 AC97 Audio a driver pre XP bol SoundMAX, ale pri Viste napise ze tento soft nieje kompatibilny s tymto OS.Preto potrebujem driver na tu zvukovku pre Vistu.Kde to mam hladat??uz som skusal rozne stranky typu Vista drivers aj stranku Asusu atd. .poradte pls.
-
Don_Pipino
Darca
Diki moc,driver sa nainstaloval, po restarte system nasiel novy HW, upozornil, ze je nainstalovany. Z doteraz preskrtnuteho reproduktora v pravo dole pri hodinach je len reproduktor ( to je naznak, ze zariadenie je nainstalovane). Spustim prehrat hudbu, sekundy skladby v prehravaci odcitavaju, ekvalizer jak v prehravaci, tak vo Viste skace v zavisloti od skladby (teda dalsi naznak ze hra), az na to ze zvuk nejde. HW je vsetko pozapajane dobre, kontroloval som to. Nejaky napad??
Skús si kliknúť pravým na tú ikonku reproduktoru čo sa ti objavila pri hodinách (Realtek) a pohrať sa s nastaveniami. Hore by mali byť karty Digital Output / Speakers / CD Audio a iné.. Klikni pravým na to Speakers a odklikni Set Default Device.. Toto by mohlo pomôcť.. Prípade choď do nastavenia zvukov priamo vo Viste a skús to ponastavovať aj tam.. Alebo pošli screen ako to v tých tvojich nastaveniach vyzerá..Don_Pipino napísal:Diki moc,driver sa nainstaloval, po restarte system nasiel novy HW, upozornil, ze je nainstalovany. Z doteraz preskrtnuteho reproduktora v pravo dole pri hodinach je len reproduktor ( to je naznak, ze zariadenie je nainstalovane). Spustim prehrat hudbu, sekundy skladby v prehravaci odcitavaju, ekvalizer jak v prehravaci, tak vo Viste skace v zavisloti od skladby (teda dalsi naznak ze hra), az na to ze zvuk nejde. HW je vsetko pozapajane dobre, kontroloval som to. Nejaky napad??
-
Don_Pipino
Darca