u SE sa to da cez kabel a jeden program jednym kliknutim.. teda ak sa bavime o ochrane telefonu.. (ochranny kod)
ak teda o odblokovani na vsetky siete.. tak potom pridanim jedneho patchu.. na starsie typy to nejde
su-do potreboval by som si zistit ochranny kod na nokiu 6300 da sa to tiez nejak lahko?... bo nejde nic zo zakladnych... a predavajuci si nevie spomenut... hm?
wolodo napísal:su-do potreboval by som si zistit ochranny kod na nokiu 6300 da sa to tiez nejak lahko?... bo nejde nic zo zakladnych... a predavajuci si nevie spomenut... hm?
mozno sa bude tak vyratat master security key podla IMEI. pogoogli kym das cash operatorom
nokia 3100 sa da odblokovat pomocou kalkulačky ale ked si to už skušal zadavat predtym len tak naslepo tak ti bude kalkulačka prd platna . jedina možnost je potom nejaky mobilshop a napojenie telefonu na kabel a nasledne odblokovanie.
ked chceš natom zarobit povedz tatovy že to stalo 200 a dohodni sa v mobislhope za 100 ,
pri nespravnom zadani ochranneho kodu.. aj 10x za sebou.. sa nic nestane.. len sa to na par hodin zablokuje.. a neuzna ani spravny kod.. ale potom po par hodinach to uz pojde normalne.. ochranny kod sa nikdy natrvalo nezablokuje
Šu-Do napísal:pri nespravnom zadani ochranneho kodu.. aj 10x za sebou.. sa nic nestane.. len sa to na par hodin zablokuje.. a neuzna ani spravny kod.. ale potom po par hodinach to uz pojde normalne.. ochranny kod sa nikdy natrvalo nezablokuje
pekna pič..na denne odstranujem ochranny kod z všeliakych nokii napr 6300 a mal som asi aj 20 pripadov pri ktorych mi už telefon nezobral ochranny kod ktory bol určite spravny , taketo veci riešim resetnutim nastaveni a potom tam nieje ziaden ochranny kod .
jackb napísal:mozno sa bude tak vyratat master security key podla IMEI. pogoogli kym das cash operatorom
hladal som daco... a na nastavenie povodnych nastaveni somd aco nasile a ked to dam tak mi vypyta aj tak ochranny kod ktory sa snazim nejak obist... a vlastne ten zistit...
Nokia 2610 sa neda odblokovat cez kalkulacku, len cez Service box.
Kalkulacka ide po DCT4 a tento je uz DCT4+ ak sa nemylim.
Nokia 6300 je BB5 telefon a teda master code na generovanie nefunguje.
Da sa to pomocou datoveho kabla cez NSS, ak sa ti da telefon zapnut a nepyta hned na zaciatku ochranny kod. Ochranny kod je zapisany v 308 riadku PM.