Ci Pana.....to je mi vec. Vy ste tu spravili s komara mrakodrap... Vladuska to chce rozhovor ...minimalne cez SKYPE albo ICQ podla moznosti nie pismenka..tam sa povie vselico, aj to co clovek nechce. Alebo si dockaj kym pride.
///Ale uznavam, to co ti povedal bola nehorazna volovina, myslim ze kazdy rozumny clovek by nic take ani zo srandy nepovedal.
je to fakt moja vina??,
-
mehmed
Darca
- Kontaktovať používateľa:
podľa mňa by bolo dobré, keby si si na tých mailoch nejako veľmi nezakladala. počkaj kým príde a vyrieš to s ním. ak ťa (hypoteticky) podvádza, tak to zistíš. sa dá zistiť na správaní dotyčného - neverbálna komunikácia málokedy klame.
ostatne cez kábel netreba podľa mňa riešiť vo vzťahu nič, okrem tých najnajbežnejších vecí. počkaj, kým príde späť.
ostatne cez kábel netreba podľa mňa riešiť vo vzťahu nič, okrem tých najnajbežnejších vecí. počkaj, kým príde späť.
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nech sa to zdá akokoľvek lenivo... nečítal som post, ale stačil mi topic.
Odpoveď je NIE. VINA je VŽDY na oboch stranách. Vždy, nejestvujú žiadne výnimky. Skús sa nad tou vetou zamyslieť a potom ak je to pre Teba fakt dôležité nájsť všetky faktory, ktoré Ti povedia, kde bola chyba na jednej a kde na druhej strane.
Moje osobné odporúčanie, ktoré používam vždy ak sa dá: Bude na probléme záležať aj o rok? Vykonaj rozhodnutie, podľa možností konštruktívne a čakaj na výsledok. Nech bude akýkoľvek, neľutuj a choď ďalej. Ľútosť nad minulosťou je chyba. Ži život TERAZ, inú príležitosť mať nebudeš.
Have a nice day
Odpoveď je NIE. VINA je VŽDY na oboch stranách. Vždy, nejestvujú žiadne výnimky. Skús sa nad tou vetou zamyslieť a potom ak je to pre Teba fakt dôležité nájsť všetky faktory, ktoré Ti povedia, kde bola chyba na jednej a kde na druhej strane.
Moje osobné odporúčanie, ktoré používam vždy ak sa dá: Bude na probléme záležať aj o rok? Vykonaj rozhodnutie, podľa možností konštruktívne a čakaj na výsledok. Nech bude akýkoľvek, neľutuj a choď ďalej. Ľútosť nad minulosťou je chyba. Ži život TERAZ, inú príležitosť mať nebudeš.
Have a nice day