je to fakt moja vina??,

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ci Pana.....to je mi vec. Vy ste tu spravili s komara mrakodrap... Vladuska to chce rozhovor ...minimalne cez SKYPE albo ICQ podla moznosti nie pismenka..tam sa povie vselico, aj to co clovek nechce. Alebo si dockaj kym pride.

///Ale uznavam, to co ti povedal bola nehorazna volovina, myslim ze kazdy rozumny clovek by nic take ani zo srandy nepovedal.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja si stýle myslím že on je na chybe.. slušne mu povedala že si to môže odpustíť nie? a neviem čo je na tom menenie osobnosti.. proste nechce od neho nič viac ako aby bol viacej slušný ku nej a vážil si ju .. to je podla mna normálne
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

podľa mňa by bolo dobré, keby si si na tých mailoch nejako veľmi nezakladala. počkaj kým príde a vyrieš to s ním. ak ťa (hypoteticky) podvádza, tak to zistíš. sa dá zistiť na správaní dotyčného - neverbálna komunikácia málokedy klame.
ostatne cez kábel netreba podľa mňa riešiť vo vzťahu nič, okrem tých najnajbežnejších vecí. počkaj, kým príde späť.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

alebo si takymito recami chlapec len dviha ego a vynucuje tvoj zaujem o neho ...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

nech sa to zdá akokoľvek lenivo... nečítal som post, ale stačil mi topic.

Odpoveď je NIE. VINA je VŽDY na oboch stranách. Vždy, nejestvujú žiadne výnimky. Skús sa nad tou vetou zamyslieť a potom ak je to pre Teba fakt dôležité nájsť všetky faktory, ktoré Ti povedia, kde bola chyba na jednej a kde na druhej strane.

Moje osobné odporúčanie, ktoré používam vždy ak sa dá: Bude na probléme záležať aj o rok? Vykonaj rozhodnutie, podľa možností konštruktívne a čakaj na výsledok. Nech bude akýkoľvek, neľutuj a choď ďalej. Ľútosť nad minulosťou je chyba. Ži život TERAZ, inú príležitosť mať nebudeš.

Have a nice day :)
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

tak dakujem vsetkym za nazory uz sa to medzi dava nejako do pohody uvedomil si ze to prehnal ale aj nas caka rozhovor este raz vdaka vsetkym
Napísať odpoveď