mam doma router od T-comu, podarilo sa mi spojazdnit wifi siet (ikonka bezdrotoveho pripojenia svieti - ukazuje mi SSID, silu pripojenia aj rychlost), ale ked som isla na internet, nezobrazuje mi stranky (ako keby siet nesla), vie dat niekto nejake solution tohto problemu? Lebo mna uz z toho slak trafi
problem s internetom - wifi pripojenie
problem s internetom - wifi pripojenie
Ahojte,
mam doma router od T-comu, podarilo sa mi spojazdnit wifi siet (ikonka bezdrotoveho pripojenia svieti - ukazuje mi SSID, silu pripojenia aj rychlost), ale ked som isla na internet, nezobrazuje mi stranky (ako keby siet nesla), vie dat niekto nejake solution tohto problemu? Lebo mna uz z toho slak trafi
Hej DHCP je stopercentne zapnute, lebo minule som to vypla a musela som cely router nastavovat, no co som chcela podotknut, ked do toho notebooku co chcem pripojit na wifi strcim LAN kabel, tak to ide hned, ale s wifi je problem - teda so zobrazenim stranok, lebo na wifi siet sa pripojim. DNS server mam rucne nadstavene na IP routra.
Skus nastavit adresy DNS napevno: http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1127 (posledny obrazok)