kamera-snimac pohybu

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
soldier
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

kamera-snimac pohybu

Príspevok od používateľa soldier »

zdravim.neviem ci tu alebo na inom fore som videl temu kde rozoberali softy, kt. vyuzivaju kameru ako snimac (senzor) pohybu...ci uz web kameru alebo digitalnu...neviete o dakych takychto programoch kedze uz polhodinu beham po forach a neviem tu temu najst (sice dost mozne ze som ju aj prehliadol..by som sa necudoval pri mne :D )...diky moc
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

soldier
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soldier »

nie nie toto som videl..toto je ovladanie...ale tam bolo ze nastavil si kameru na daku staticku polohu...vyznacil si urcity usek obrazu a ked nieco preslo cez tu oblast tak ti to oznamilo....
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ten program sa vola cam wizard a na stahuj.cz ho najdes urcite :)
dudo02
King
King

Re: kamera-snimac pohybu

Príspevok od používateľa dudo02 »

soldier napísal:zdravim.neviem ci tu alebo na inom fore som videl temu kde rozoberali softy, kt. vyuzivaju kameru ako snimac (senzor) pohybu...ci uz web kameru alebo digitalnu...neviete o dakych takychto programoch kedze uz polhodinu beham po forach a neviem tu temu najst (sice dost mozne ze som ju aj prehliadol..by som sa necudoval pri mne :D )...diky moc
Tych softov je viac.Mne sa najviac osvedcil HSSVSS.Program je jednoduchy a ma aj tu funkciu co opisujes-zameranie sa na urcitu sekciu obrazu snimaneho kamerou..Navyse je free...
Napísať odpoveď