Nokie bez OS - prehravanie videa
Nokie bez OS - prehravanie videa
Zrejme na všetkých "hlúpych" (hlúpych-s uzavretým OS) nokiách nieje prehrávač videa, (ak sa mílim, neriešte to, to je vedlajšie) a keď pozerám video či film na FullScreen, tak tam zavadzia text cez štvrtinu obrazovky, Pauza a Pokračuj a Späť, dosť ma to sere, cez prehrávač by to nemalo blbnúť poradíte nejaký???
Nezhanajte java aplikacie na prehravanie filmov.
Nezvacsi podporu rozlisenia, formatu,....
Malo kedy to da tak dobre na full screen.
A prosim ta, co mas z ocami, tie taxty zaberaju omnoho menej ako 1/4 obrazovky (ja viem oni by tam nemali byt ale nokia to tak urobila).
Najlepsie sa pozeraju filmy vstavanym prehravacom. - Full Screen a pretacanie su vyhody oproti jave.
A prosim ta, co mas z ocami, tie taxty zaberaju omnoho menej ako 1/4 obrazovky (ja viem oni by tam nemali byt ale nokia to tak urobila).
Najlepsie sa pozeraju filmy vstavanym prehravacom. - Full Screen a pretacanie su vyhody oproti jave.
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
No a ana novsich seriach uz aj tie popisky zmiznu, cize nieje problemspacesko napísal:Nezhanajte java aplikacie na prehravanie filmov.