Skolacik napísal:sak do neho tolko nepumpujte. sak ked nema prachy na ine tak co. kazdy si kupi to co si moze dovolit. ked ej s nim spokojny co to vas tankuje. a za to ze ma znacky 888 no a co? mozno ma znamych na policii. a na takomto auto to vyzera cool
mna to nesere ze nema peniaze ale co pise.. ze oktavia je vacsia ako tico..
digital > avatar mas alfa romeo tak som si myslel ze vzdy budes mat neaku alfu..
MurphY napísal:digital > avatar mas alfa romeo tak som si myslel ze vzdy budes mat neaku alfu..
Je to taký moj velký sen , ktorý sa chystám v blizkej dobe uskutočnit ale no moj príjem je momentálne dosť nízky ale bude mi tu raz stát Alfa Romeo 156 2.0 Twinspark dufam teda..
violator napísal:hmm ak by bola vo velmi dobrom zachovalom stave bol by som dost spokojny alebo aj moja veteranovska srdcovka Škoda 100
Hej, neplet si kilo s litrom, zvonku su to uplne odlisne auta
marian: za tie prachy by som siel radsej do favorita. V tomto mozes kludne jadit opatrne jek chces, zaduje trochu silnejsi vietor a spravis budku - toto sa skutocne stalo mojej kamaratke, skoncili vetrolamy a ju doslova odfuklo. A to mala to auto este zatazene (3 os.).
marian152 napísal:to som nepovedal, to si si domyslel. Hovorim ze je tam tolko miesta ako v octavii (pre nohy). A ziadne sedadla som nevytahoval. Ked neverite, nechajte tak.
booze no kolko odbornikov tu je kolky z vas uz vlastne sedeli v ticu ???
mozno sa to nezda ale v predu je fakt dost miesta ale vzadu je to uz horsie.
,ale tak zas ta bezpecnost je uplne na p*cu tie plechy ma jak s papiera....
marian152 napísal:to som nepovedal, to si si domyslel. Hovorim ze je tam tolko miesta ako v octavii (pre nohy). A ziadne sedadla som nevytahoval. Ked neverite, nechajte tak.
no vsak dobre ked s nim spokojny ja ti to neberem..uz konec uz ti pojdu druhy neco hovorit ze si mohol aspon favorita kupit.. alebo neco ine
Fabo napísal:MurphY: s tym favoritom, uz som to napisal
kubodinho: nezda sa vam ten dvojliter v 5ke slaby?
viesco , mozno sa to nezda ale je to zihadlo ,sice neda 250 s obmedzovacom , ale da 238 podla prirucky a brali sme ho hlavne koli tomu ze ma super spotrebu , velke auto a v meste spotreba 6 litrov a k otmu este automat. tak preto dvojliter