Koľko km ste najzdili najviac za 1 deň na biku
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ted v auguste sa chystám na 200 km/den .. ešte iba na to trenujem
jo viem chystal som sa na to už minulý rok ale zistil som že to až taká sranda nebude.. ale ted som kondične na tom oveľa lepšie ako pred rokom a ked som si kukol moje príspevky že dal som nejakých 80 km s priemerkou 23 tak som sa pousmial bo tú trasu ted davam s priemerkou 31. tých 200 ted dám
-
JohnFrusciante
Star
-
muffy69
Medium Star
skor ten tvoj vykon je velmi slusny, dobre citam? na mtb?Steju napísal:velmi slusne, predpokladam ze na ziletke :} ja som dnes dal 62 km priemernou 29.5 (velmi som chcel 30 ale vietor bol proti) na mtb ziletkarskym sposobom a som celkom spokojny. (ale nabuduce 30! )
dik, bol som velmi inspirovany tour de france =) ano mtb... zdvihy 100/0 a plaste 1.95 semislick (ale dost zjazdene a ajtak sa mi zda ze maju privelky odpor) ktore jazdim normalne do terenu. ked bude prebytok penazi (co ani v dalekej buducnosti nevidim) tak si kupim nejake poriadne tenke slicky a to sa bude jazdit 
-
19Riddick91
Amateur
aj cez 200.ja nepracujem a ked ma napadne ist do polska ci madarska tak si z toho nerobim tazku hlavu sadnem a idem peniaze stacia inak uz nenosim so sebou nic ako kedysi(stan,spacak,atd..)rano vyrazam a vecer sa vraciam priemerku(na tak dlhe trasy sa snazim drzat nad 20.myslim tym celkovu od vyjazdu z domu az po navrat strateneho syna k domu.