Program na heslenie zložiek v mob.tel. SonyEricson K600i
-
Začiatok Konca
Professional
Program na heslenie zložiek v mob.tel. SonyEricson K600i
Pýtal som sa kamarátov, aj telefónových maniakov a nikto mi nič povedať nevedel... Existuje vôbec niečo také?.. Napr. by som si chcel zahesliť zložku s osobnými fotkami v telefóne, alebo tak. Ak o niečom viete, tak to prosím hoďte sem...
Ďakujem 
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Program na heslenie zložiek v mob.tel. SonyEricson K600i
Skôr by som odporúčal MobRAR... neviem či s tým zaheslíš, ale zaručujem že Ti s tým nikto nebude vedieť otvárať súbory a keďže budú zrarované nedostanú sa k nímZitePunkom napísal:Pýtal som sa kamarátov, aj telefónových maniakov a nikto mi nič povedať nevedel... Existuje vôbec niečo také?.. Napr. by som si chcel zahesliť zložku s osobnými fotkami v telefóne, alebo tak. Ak o niečom viete, tak to prosím hoďte sem...Ďakujem
No alebo ... síce neviem či máte tak fajne zmastené zložkové systémy jak nokia.... proste zrobiť sto zložiek. Do jednej dať ďalších sto a tka ďalej rob... asi 4 vrstvy by stačili... Ty vieš kam, oni nie... a ako spraviť tak veľa zložiek naraz to sprav v kompe
Program na heslovanie typujem že na 95 % nejestvuje na sony... možno na tie PDA a tie skôr počítačové stroje hej, ale toto nie... skôr ten mobilrar fakt odporúčam
-
Začiatok Konca
Professional
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
aha... no tak to je problém... tie programy je potrebné ovládať veľmi intuitívne. buď by si sa doskúšal, alebo by som Ti napísal siahodlhé návody, ktoré by obsiahli HDD serveru Hojka, takže asi to s tým mobilrarom nepôjde... Ja sám ten program dobre nepoznám, lebo mi ho netreba, len viem, že keby som sa s ním hral, dostal by som sa ku chceným výsledkom