Spojenie particii v disku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Spojenie particii v disku

Príspevok od používateľa Element »

Cawte mam taky problem kupil som notebook a zistil som ze nevyuzivam jeho celu kapacitu, zistil som pomocou defautneho manazaera diskov vo win ze mam proste ešte 40GB volnych, odkladal som si to na neskor ze kym fakt budem mat uz tak malo miesta, a ten den nastal dnes :D avsak bolo by to takto jednoduche s partition magic, ja som si uz tak aj rozdelil particie na mojom pocitaci pomocou neho lenze na notebooku mam najlepši "operacny" system Vista, ktory neni s nim kompatibilny a nic ine som nenašile poradite mi neikto nieco pls dakujem vopred za rady :)
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

vista neviem, ja by som skusil nieco odzalohovat, spravit si nejakeho ghosta, alebo nieco podobne, predtym na nete nasiel nieco, co by riesilo takyto problem, alebo zase by som v partition magic rozdelil vsetko ako treba, a ghosta, dal spet, ...a kolko mas vlastne diskov?
MAker
Light Expert
Light Expert

GParted

Príspevok od používateľa MAker »

Vyskúšaj GParted, je to podobné ako partition magic, ale funguje to ako live linuxová distribúcia. Iba stiahneš, napáliš na CD a z toho CD nabootuješ... GParted môžeš zadarmo stiahnuť na

Kód: Vybrať všetko

http://gparted.sourceforge.net/livecd.php
Napísať odpoveď