Nokia 3110 - problém
Nokia 3110 - problém
Zdravím, mám tento mobil, som s ním velmi spokojný ale má to jeden problém. Má to Infrák aj Bluetooth. Keď posielam cez bluetooth, ukladá mi to do telefónu do zlošky "prijaté súbory" a keď sa telefón zaplní, automaticky ide na SD kartu. No keď posielam cez infrák, ide to do telefónu, a keď sa to zaplní, píše pamäť plná, musím to manuálne presunúť na kartu, a posielať znovu....nedá sa to nastaviť na automatiku, nikde som to nenašiel, dík a dúfam že ste ma pochopili.....
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia 3110 - problém
Nie, nedá.T1n0 napísal:Zdravím, mám tento mobil, som s ním velmi spokojný ale má to jeden problém. Má to Infrák aj Bluetooth. Keď posielam cez bluetooth, ukladá mi to do telefónu do zlošky "prijaté súbory" a keď sa telefón zaplní, automaticky ide na SD kartu. No keď posielam cez infrák, ide to do telefónu, a keď sa to zaplní, píše pamäť plná, musím to manuálne presunúť na kartu, a posielať znovu....nedá sa to nastaviť na automatiku, nikde som to nenašiel, dík a dúfam že ste ma pochopili.....
-
Suffel
Guru
nie neda sa to mama ma presne tento mobil a tiez ma to hneval lebo ked som z mojho posielal cez infrak nejaku mp3 tak som ju ani neposlal lebo volne mala 4 MB a pesnicka mala 6MB takze je to nanic najpepsie posielat cez bluetooth len nie kazdy ma bluetooth
no co uz.. je to nanic vyriesene ale inak je to fakt dobry mobil..
-
D!eSel_78
Star
Daj kartu do citacky, strc do PC/notebooku a naformatuj ju. Prides o vsetky data, no ked ti to takto blbne, bude chyba v karte.T1n0 napísal:Mám Ďalšý problém, tentoraz fakt súrny, nemám kartu v mobile, zapnem mobil a pohodka, vložím kartu, zapnem mobil a furt sa resetuje, vipína a zapína, dosť ma to je*e pls poraďte...
Alebo skus bez karty aktualizovat firmware v telefone cez Nokia Software Updater.
to robi aj mne, aj jednemu kamosovi... nic s tym nenarobis... ani format, ani aktualizacie... robi to hlavne pri 1Gb karte... ale kamosovi to teraz zacalo aj na 128Mb tak neviem... nechaj tu kartu aspon jeden den mimo mobilu a ono to pojde... ale potom to zase zacne, ked sa budes bavit na karte... presuvat mazat a take...
-
D!eSel_78
Star
Vidim jeho prispevok, a co teraz? Tak sa premna zamna riad nim, ja ti len radim.T1n0 napísal:a teraz ked som ju naformatoval to nepomoze,??? precitaj si Kefasov prispevok, je mozne ze ma pravdu, mam to overen hodinku s mobilom nic nerobim je vypnuty a prestane to kym nedam nove veci do fonu (na kartu) ale dufam ze sa s tym da nieco urobit...
ok sry nie, jasne ja si to cennim ze mi pomahas, ja len vravim ze ak to vravi on je mozne ze sa s tym nic neda robit, prave to skusam den bez karty tak dam vediet, nemyslel som to v zlom...Schre! napísal:Vidim jeho prispevok, a co teraz? Tak sa premna zamna riad nim, ja ti len radim.
//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 12:49 )
Mno neviem či to pomôže k odhaleniu problému, ale: ako si vravel že ju mám naformátovať, tak strčil do PC, zálohoval dáta, a naformátoval, robil som to ale tak, že k MicroSD dostaneš aj adaptér na SD ktorý pasuje do foťáku, ku ktorému mám aj kábel, tak som strčil "SD" do foťáku, prepojil s PC, a naformátoval, potom som prerušil spojenie omylom zapol foťák a aj po formátovaní písalo vo foťáku "chyba karty, chcete ju naformátovať teraz?" tak som ju naformátoval aj vo foťáku a už tam nič také nepíše. Mno ak si prehliadol, napísal som aj že keď je karta prázdna nerobí to, je možne že sú chybné dáta???
-
D!eSel_78
Star
Myslim, ze v datach nie, jedine ze by to bolo nejake skodlive nieco, no o tom som nepocul a virus na S40 urcite nebude. Skus tam teraz dat tie data spat a potom uvidis ci to robi. 3110 by mala polahky ,,spapat" 1GB kartu, neviem, v co moze byt problem, jedine keby nebola naformatovana. Mne na 6280 blbe karta, ale to ibapreto, ze som ju oblial vodou (cely mobil - omylom), a to je navyse MinSD takze tym ti nepomozem. Skus teda vratit data a keby ti pri niecom ukaze otaznik ako ikonu - zmaz to...T1n0 napísal:ok sry nie, jasne ja si to cennim ze mi pomahas, ja len vravim ze ak to vravi on je mozne ze sa s tym nic neda robit, prave to skusam den bez karty tak dam vediet, nemyslel som to v zlom...
//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 12:49 )
Mno neviem či to pomôže k odhaleniu problému, ale: ako si vravel že ju mám naformátovať, tak strčil do PC, zálohoval dáta, a naformátoval, robil som to ale tak, že k MicroSD dostaneš aj adaptér na SD ktorý pasuje do foťáku, ku ktorému mám aj kábel, tak som strčil "SD" do foťáku, prepojil s PC, a naformátoval, potom som prerušil spojenie omylom zapol foťák a aj po formátovaní písalo vo foťáku "chyba karty, chcete ju naformátovať teraz?" tak som ju naformátoval aj vo foťáku a už tam nič také nepíše. Mno ak si prehliadol, napísal som aj že keď je karta prázdna nerobí to, je možne že sú chybné dáta???
Edit: Dik za K+, snazim sa
Mno tak tie data som skušal na naformátovanú kartu dať odznova... to isté, a nezistím či mám niekde otáznik, keď ten mobil nezapnem...btw skúšal som aj ako povedal kefas, nechal som bez karty den a noc, no stále to robí, a neviem či ti aj toto pomôže, ako iste vieš keď ti niekto pošle napr. nové pesničky (napr. dokopy 10MB) tak musíš vypnúť mobil aby sa ti aktualizoval prehrávač, no robilo mi to aj vtedy, asi 3x som ho vypol a zapol, a už to prestalo, len toto chronické reštartovanie sa začalo práve vtedy, keď som na kartu dal asi nových 400MB, mno volných tam je više 250 ešte... 
-
D!eSel_78
Star
Niekedy karta zblbne a ukazuje zlú kapacitu, vtedy sa karta vsak sama naformatuje (resp. ta k tomu prinuti, lebo inak nemas pristup na kartu, len ti vypise, ze ju musis naformatovat). Urobil si zly krok, ze hudobny prehravac aktualizujes tymto sposobom, robi sa to polozkou Aktualizovat hudob. kniznicu, nie restartovanym fonu, caste restartovanie urcite elektronike nepomoze. Skusaj davat na kartu data postupne, zatial tam daj len nejakych maximalne 500MB, a uvidis pri ktorom subore ti to blbne. Ak nepomoze ani toto, prehraj firmware cez Nokia firmware Updater (najdes na Nokia.sk) a ak uz ani to nezaberie, musis riesit servis, inu radu uz nemam.T1n0 napísal:Mno tak tie data som skušal na naformátovanú kartu dať odznova... to isté, a nezistím či mám niekde otáznik, keď ten mobil nezapnem...btw skúšal som aj ako povedal kefas, nechal som bez karty den a noc, no stále to robí, a neviem či ti aj toto pomôže, ako iste vieš keď ti niekto pošle napr. nové pesničky (napr. dokopy 10MB) tak musíš vypnúť mobil aby sa ti aktualizoval prehrávač, no robilo mi to aj vtedy, asi 3x som ho vypol a zapol, a už to prestalo, len toto chronické reštartovanie sa začalo práve vtedy, keď som na kartu dal asi nových 400MB, mno volných tam je više 250 ešte...