Travian
-
Kakashi Hatake
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ja hram na s2 - nick MiDiM a na s7 - nick Hunter_
Ak hrate niekto na tychto serveroch, urcite mi napiste
Inak mam tu dotaz...
Niekde som pocul, ze sa da prebrat hlavna dedina, ak:
-dany hrac ma 5 a viac dedin
-dany hrac nema v dedinach postavene/znicis mu:
1.ambasada
2.radnica
3.hlavna budiva
+samozrejme palac/rezidencia
Dalej by som aj hladal spolahliveho sittera na skolsky rok, mozna dohada dual account casom...
Taktiez vam mozem sittera robit ja, nieco za nieco
Na s2 som momentalne na 1. mieste v ranku a mam zrejme naj army servera, umiestnujem sa na poprednych miestach v lupeznikoch tyzdna, zvecsa som prvy.
Na s7 mam taktiez jednu z naj army, v pop ranku som 4. a v off ranku 5.
Dakujem
Inak mam tu dotaz...
1.ambasada
2.radnica
3.hlavna budiva
Dalej by som aj hladal spolahliveho sittera na skolsky rok, mozna dohada dual account casom...
Na s2 som momentalne na 1. mieste v ranku a mam zrejme naj army servera, umiestnujem sa na poprednych miestach v lupeznikoch tyzdna, zvecsa som prvy.
Dakujem
toto som aj ja pocuj ale to sa da iba na classic servery takze na slovensky sa to neda ani na jednom a cesi maju 1š@kuL napísal:Ja hram na s2 - nick MiDiM a na s7 - nick Hunter_
Inak mam tu dotaz...
1.ambasada
2.radnica
3.hlavna budiva
Dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://{tu.doplň.server.ktorý.hráš}.travian.sk/plus.php?id=5no otom viem ale jeden chlapik neviem jak ale vie zistit tie kody co dojdu smskou, mne ich poslal 6 a isly vsetky kody a mal som 120 zlatiekbrm napísal:..a môžeš si založiť nejaké konto cez tento link, urobíš popku 75 (pri speed serveri 250) bez použitia zlatiek.. a potom ho zrušiť.. a zvyšné zlatky si prevedieš na pôvodné konto a zároveň sa Ti ešte nejaké zlatky aj prirátajú. Je to nelegálne, ale ak budeš šikovný a neprídu Ti na to.. môžeš zarábať vo veľkom..Kód: Vybrať všetko
http://{tu.doplň.server.ktorý.hráš}.travian.sk/plus.php?id=5
Ako sa prevadzaju zlatky na druhe konto??? Viem akurat o tom ze dostanes nejake zlatky ked ziska niekto (teda ty) zaregistrovany cez tvoje ref id pop aspon 75 na normalnom serveri. O tom ze sa daju prevadzat zlatky som pocul vela chyrou tak by ma zaujimalo ako to robis?brm napísal:..a môžeš si založiť nejaké konto cez tento link, urobíš popku 75 (pri speed serveri 250) bez použitia zlatiek.. a potom ho zrušiť.. a zvyšné zlatky si prevedieš na pôvodné konto a zároveň sa Ti ešte nejaké zlatky aj prirátajú. Je to nelegálne, ale ak budeš šikovný a neprídu Ti na to.. môžeš zarábať vo veľkom..Kód: Vybrať všetko
http://{tu.doplň.server.ktorý.hráš}.travian.sk/plus.php?id=5