Poradte ake sluchadla k ipodu touch ...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

t0m4s3 napísal:To nebola sprava pre teba, takze nemusis.
Citoval si ma, tak som myslel ze mi to ma nieco povedat
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

groundwalker napísal:No jasne, ja trepem pcoviny a dalsich 1000 testov px 100 vs Porta Pro. Spamataj sa
kamo, mal som obe a sehn-y mi nevydrzali moje "standardne" nosenie ani mesiac. Kossy vlacim a taham sebou kde tade uz 2 roky (mam ich este dlhsie ako to) a stale drzia a super hraju. Co sa tyka zvuku tak tie bassy fakt chybaju.
Kossy su jednoznacny vitaz.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

smejo napísal:
... a snad sa uz dopracujem aj ku grado igrado, na ktore som doteraz akosi nevedel vyclenit prostriedky :) ...
Ak ti mozem odporucit - Grado nekupuj, hlavne nie produkty z rady i. Mal som Aurum, nechapal som celkom, preco boli take drahe, kedze zvuk bol totalne nahovno, preto som sa ich aj zbavil...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

seth82 napísal:Ak ti mozem odporucit - Grado nekupuj, hlavne nie produkty z rady i. Mal som Aurum, nechapal som celkom, preco boli take drahe, kedze zvuk bol totalne nahovno, preto som sa ich aj zbavil...
a co hovoris na Grado SR 60 ? :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

violator napísal:a co hovoris na Grado SR 60 ? :)
SR 60 maju specificky zvuk, treba ich pocut. neviem ako to definovat, mne tam troska chybal priestor, ale to hlavne pri house/club/tanecnej muzike. Oni vedia pekne prehrat klasicku hudbu, basova zlozka nie je nejaka extra silna, fakt, ak si ich chces kupit, alebo o nich uvazujes, odporucam vypocut. Ked som ich napriklad porovnaval s Beyer Dynamic, tak beyery vysli vitazne. Lenze to je moj subjektivny pohlad...
violator
Star
Star

seth82 napísal:SR 60 maju specificky zvuk, treba ich pocut. neviem ako to definovat, mne tam troska chybal priestor, ale to hlavne pri house/club/tanecnej muzike. Oni vedia pekne prehrat klasicku hudbu, basova zlozka nie je nejaka extra silna, fakt, ak si ich chces kupit, alebo o nich uvazujes, odporucam vypocut. Ked som ich napriklad porovnaval s Beyer Dynamic, tak beyery vysli vitazne. Lenze to je moj subjektivny pohlad...
velmi sa mi totiz pozdavaju a maju aj dobre hodnotenie na headphone.com, ale v prvom rade by som chcel kupit hadam este tento mesiac Etymotic ER6i Isolator, mas s nimi osobnu skusenost? Dost ma totiz zaujali skusenosti ich majitelov a aj vyborne hodnotenia(niektori dokonca tvrdia, ze maju zvuk na urovni 2-oj menicovych in-ear) a mozem ich mat za vybornu cenu i ked budem vlastne kupovat macku vo vreci :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

violator napísal:velmi sa mi totiz pozdavaju a maju aj dobre hodnotenie na headphone.com, ale v prvom rade by som chcel kupit hadam este tento mesiac Etymotic ER6i Isolator, mas s nimi osobnu skusenost? Dost ma totiz zaujali skusenosti ich majitelov a aj vyborne hodnotenia(niektori dokonca tvrdia, ze maju zvuk na urovni 2-oj menicovych in-ear) a mozem ich mat za vybornu cenu i ked budem vlastne kupovat macku vo vreci :)
no...s etymotic je podla viacerych ludi jeden jediny problem - robia service iba v USA. cize od hocikoho ich kupis, ak sa ti nieco potentuje, tak to budes musiet asi poslat k fokin' yanks...ale neviem, ci je to pravdive, v kazdom pripade, z in-ear spolu s Ultimate Ears patria jednoznacne k spicke.
violator
Star
Star

seth82 napísal:no...s etymotic je podla viacerych ludi jeden jediny problem - robia service iba v USA. cize od hocikoho ich kupis, ak sa ti nieco potentuje, tak to budes musiet asi poslat k fokin' yanks...ale neviem, ci je to pravdive, v kazdom pripade, z in-ear spolu s Ultimate Ears patria jednoznacne k spicke.
za tu cenu, za ktoru ich mozem mat to hadam prezijem, ale najvacsou slabinou ER6i je kabel, ale s tym si nelamem hlavu, lebo otec by mi vedel kabel bez problemov vymenit a na SR sa mi zda, ze robia aj servis i ked by som zan musel platit...objednam a uvidim, hadam sa nesklamem :wink:
Napísať odpoveď