Ake mate auto?
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemôžem súhlasiť, vždy to bude hlavne o tom kto je medzi volantom/pedálmi a sedačkou..Koľkokrát si počul o tom ako sa vysekalo 5 ludí natlačených v škodovici? Modernejšie (bezpečnejšie) auto ti dovolí zvládať náročnejšie situácie (napr. ak ti niečo vletí do cesty, štrk/bahno v zákrute) z menším rizikom. Aj keď ideš 90... Je to aj o podvozku a ťažisku, nehovoriac o elektronike ktorá už býva štandardom aj v malých autách. To sa zíde aj pri jazde normálnymi rýchlostami. Určite nesúhlasím s tým, že čim novšie či auto vyššej triedy, tým zvádza k vyšším rýchlostiam.mmv38 napísal:cim bezpecnejsie auto, tym nebezpecnejsie sa jazdi, doplacaju na to nevinny
-
den333
Professional
vcera som isiel z budapesti domov po dialnici a otec isiel asi 200 a zrazu nanho niekto blika nech sa uhne tak sa uhol a pyta sa ma:To bolo co za auto? a ja mu nato:take jak mame my len ma o 300 koni viacFabo napísal:Presne tak, mne sa tie 5ky tiez velmi pacia a dost silno uvazujem o tom, ze si nejaku 525i z E34 radu kupim. Samozrejme bavoracke dizle nezatracujem, su to skvele motory.
inak hojko, preco vlastne rubeme tak nizko? M5 to isti
-
Fabo
Hardcore addict
No hej, cena novej M5 je zalostne vysoka. Osobne by som siahol po ojazdnej E39, ktore idu okolo toho pol miliona. Ale samozrejme nie je to auto na denne vozenie, na to je ta 530xd lepsia, alebo nejaka ta sedma. Jediny problem sedmicky je, ze tam sa ma sediet vlavo vzadu a platit sofera znacne zvysuje prevadzkove naklady 
-
Mateq
Medium Professional
Viem, že to to auto zvládne, ale naozaj nemám potrebu či nutkanie tomu pri bežnej jazde dávať na dialnici viac ako 140km/h, či okolo 100 km/h na okreskách.... A pokiaľ by sa niekto ponáhľal, tak to bude hnať ale to už je úplne jedno aké má auto.marian152 napísal:Ale podvedome ano. Ani si neuvedomis a spadne ti noha po niekolkych kilometroch stereotypnej cesty a uz sa rutis aj 130. Ale v tom aute si to ani neuvedomis. Vsetko odhlucnene, ziadne otrasy, skoro jak v lietadle.
Keď už tak si možno dovolím menej brzdiť nohou v prudkom klesaní, keď idem bez plynu, v záujme zachovania nejakej plynulosti aby som nemusel zo zatáčiek pridávať, ale určite to má ďaleko od nejakého limitu (tu sa bavíme o nejakých 50-60km/h v klesaní a zatáčkach)
-
Super.Girl
Amateur
-
Super.Girl
Amateur
mne sa zdá že 2000 ale na tomto linku je fotkaTomasko napísal:aky rok vyroby
http://www.onlifun.estranky.sk/fotoalbu ... ie/photo/8
Tak to su k*rva pekne disky na k*urva peknom auteLewis napísal:Tu je moj milasik- Seat Leon.
btw. na nasej ulici ma jeden typek zlteho Leona s ciernymi pruhmi, ale bohuzial celu jeho vizaz znicil nechutne velkym spojlerom na zadnych dverach
Ten tvoj styling vyzera velmi pekne, neznic ho prosim takym nejakym spojlerom, vyzera to vyborne tak ako je.
dakujem za pochvalu.GothaR napísal:Tak to su k*rva pekne disky na k*urva peknom aute![]()
btw. na nasej ulici ma jeden typek zlteho Leona s ciernymi pruhmi, ale bohuzial celu jeho vizaz znicil nechutne velkym spojlerom na zadnych dverachAle je to ten novsi s kratsim zadkom.
Ten tvoj styling vyzera velmi pekne, neznic ho prosim takym nejakym spojlerom, vyzera to vyborne tak ako je.
inak k tomu spojleru- mam uplne taky isty nazor ako ty ze sa nehodi na toto auto... ja uz pol roka hladam dajaky taky mensi decentny ktory by vyrazne nebil do oci ale len kozmeticky dotvaral sportovy vzhlad auta. zatial vsak marne.