normalne som si myslel ze s tou druhou fotkou oje***, ale to je fakt chalan, siroke ramena...ale celkom pekna caja je z nehomikkimikki napísal:no nemusis hladat ...
ale toto je uz dobre uchylne/chore:
(pre tych co sa im nechce citat celu temu tak na tychto fotkach su chlapy)
EMO-emocionalne slabi ludia
-
mirak2
Hardcore addict
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
ale ani ti KKTI ma neodradzaju nebyt emom.....proste mi je jedno kto je druhy a kto ten styl nenavidi......paci sa mi ta hudba a otom to jeSheep napísal:Mozes byt emocionalne akokolvek silny ale kedze emaci sa do spolocnosti zapisali ako hrob sveta tak co sa cudujes. To ci uz sa jedna len o scene nikoho nezaujima, takze ziadanim o prepis temy sa nic nezmeni. S rezajucimi som mal osobnu skusenost. Tu v okoli som volakedy stretaval par holiek ktore to robili, kriste pane no co toto boli za decka som az mal problem verit co vidim a ku tomu s kok**** vyvesenymi na pokeci a vsade EMO EMO EMO, takze preto si tam kde si, pretoze ti to ostatni "emaci" dosrali, no bohuzial. Ale aj s "normalnym" emom sa plne nestotoznujem(oni asi uznavaju nejaku protichodnu logiku alebo co).
a teraz co cakas??ze sa hodim o zem a podrezem sa lebo nejaky NOOBovsky pozer mi napisal nejake voloviny???mirak2 napísal:normalne som si myslel ze s tou druhou fotkou oje***, ale to je fakt chalan, siroke ramena...ale celkom pekna caja je z neho![]()
dexter radsej nic nepis, lebo tvoje prispevky vyzeraju ako s iq 50 a maju nulovu vypovednu hodnotu (ak ne rovno minusovu)
Ak ta to neodradza tak potom neviem preco sa pozastavujes nad karmou a nazormi ostatnych ked si par prispevkov dozadu pisal ze ti nezalezi natom co kto hovori.dexter7007 napísal:ale ani ti KKTI ma neodradzaju nebyt emom.....proste mi je jedno kto je druhy a kto ten styl nenavidi......paci sa mi ta hudba a otom to je Smile....a nepocuvam ten komercny mainstream co je oznacovany ako "emo"
-
dexter7007
Zablokovaný
Nadavat ti nebudem, ak sa ti emo paci tak je to tvoja vec a rob si co chces, ako chces a kedy chces.dexter7007 napísal:asi som sa zle vyjadril.....nie ze nezalezi ale netrapia ma proste mozte mi tu seci nadavad a j a si to k srdcu nezberem.....to je na velmy velmy dlho rozhovor.....som komplikovany clovek
-
mikkimikki
Medium Professional
-
dexter7007
Zablokovaný
nie naco??mikkimikki napísal:no ze to zrovna ty pises![]()
raz si emo, raz niesi emo, raz ti vadi ze si a co si o tebe myslia a dotyka sa ta to (ako nazov temy) , potom ti je zrazu jedno co si kazdy myslis ?!!?!? uz to tu bolo pisane X-krat ale rozmyslas niekedy nad tym co pises![]()
dakujem za povolenieSheep napísal:Nadavat ti nebudem, ak sa ti emo paci tak je to tvoja vec a rob si co chces, ako chces a kedy chces.
-
dexter7007
Zablokovaný
-
D!eSel_78
Star
Boshe vy koQothkovia, ja SQm EmaciQ a co? Aj thaQ sme najkrajsi, rezeme sa, nic nas nesere, Xlasceme jak DuhY a je nam dorucQo!
Tak taká decentná glosa, všetky gramatické chyby sú zámerné a samozrejme emo niesom
Toto je len také poukázanie na tých úbohých ľudkov bez zmyslu života a so žiletkou v ruke
Nejak takto si oni myslia, že urobia dieru do sveta,
Teším sa na K- od práve tych, ktorých popisujem.
-
mikkimikki
Medium Professional
booze ale nemusis ich seckych hadzat do jedneho kosa ..Schre! napísal:Boshe vy koQothkovia, ja SQm EmaciQ a co? Aj thaQ sme najkrajsi, rezeme sa, nic nas nesere, Xlasceme jak DuhY a je nam dorucQo!
Tak taká decentná glosa, všetky gramatické chyby sú zámerné a samozrejme emo niesom
Toto je len také poukázanie na tých úbohých ľudkov bez zmyslu života a so žiletkou v ruke
Nejak takto si oni myslia, že urobia dieru do sveta,
a btw k tomu tvojmu EmOooO preslovu
pouzite vypatlatormikkimikki napísal:booze ale nemusis ich seckych hadzat do jedneho kosa ..vsetci taky rozhodne niesu
a btw k tomu tvojmu EmOooO preslovu... mas tam chyby
.. co sa pise cwo
a malo krat si striedal male a velke pismena
a neni nam dobrucQo ale kwasneee
PoUzIwAyTe wYpTlAtOr nA KoMuNiKaCiU S TyMi wYpTaLnYmI LuDmI. a bY SmE Im rOzUmElI Ye tU Ay dEwYpAtLaToR :-*** BoLiNkAaA Me SrDiIiIiIcZkOoOoO </3 :'(
-
mikkimikki
Medium Professional
co ti *ebejackb napísal:pouzite vypatlator
PoUzIwAyTe wYpTlAtOr nA KoMuNiKaCiU S TyMi wYpTaLnYmI LuDmI. a bY SmE Im rOzUmElI Ye tU Ay dEwYpAtLaToR :-*** BoLiNkAaA Me SrDiIiIiIcZkOoOoO </3 :'(
-
pinacolada
Guru wannabe
-
dexter7007
Zablokovaný
tak co si ti KKTKOVIA ruski urobili to maju......vsetko zalezi od ludipinacolada napísal:http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... 90dfd76d94
konecne nejaky normalny napad, sice to emo nebude zakazane uplne ale aspon nebude ho vidiet v skolach a ihriskachpinacolada napísal:http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... 90dfd76d94
-
mikkimikki
Medium Professional