RPG HRY

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

KoCi napísal:pripravte si do ruk dlazobne kocky, ak ste fanusikmi diabla ale...

.. diablo ma sice prvky RPG, ale nech sa na neho pozeram z ktorehokolvek uhla, stale v nom vidim zbesilu akcnu klikaciu adventuru. Ale uznavam ze RPG je krajsia skratka, ako CACA (Crazy Action Click Adventure)

.. mozte vrhat, kto trafi ma bod :)
to s tou CACA si musim zapamatat :lol: diablo je kategoria sama o sebe podla mna..(nehral som)
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Abaddon »

No hral som to niekolko krat a myslim ze na vyber nikde nemas a RPG to je preto ze mozes spravit rozne buildy postav s roznymi variantami skillov statov atd.. kazdy RPG hrac by si to mal zahrat ;-) je to taka RPG rezba no mas tam strasne vela itemov atd... proste diablo je super
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

lol tak to vyzera, ked tu o RPG debatuju ludia co hrali v zivote az 1 RPG... W3 je strategia jak remen a to nikto nezmeni... a ohladom Diabla ma Koci jak furt pravdu :D ale je to sakramentsky dobra CACA...
EDIT: A aby som nebol az tak OT, ked chces poriadne RPG, zahraj si Planescape Torment :wink:
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Nesuhlasim s tym ze nechcete zaradit diablo do RPGciek :( je to proste Akcne RPG kde sa nezaoberas dakym spravnym vyberom odpovedi aby si nejake NPC nenasral a naopak si uzivas zabavu tym ze lvlujes svoch char a pestujes z neho ultimate killing machine :D a to Planescape ma moc nebavilo krajsie sa mi zdal Fallout 1 a 2 + Arcanum to su proste naj RPGcka iked uz trochu starsie :P
OBSIDIAN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa OBSIDIAN »

FABLE is the best to mozem povedat aj o oblivione.... chcel som sa spitat na rozdiel napr. FABLE, OBLIVION su RPG ale take ze vidim postavu s blizka a ovladam klavesnica+myš ale potom poznam hry o ktorych sa vravi ze tiez RPG napr. Dungeon Siege 2,TITAN QUEST,DIABLO atd. to ovladam len myšou isto su to RPG ???
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

oblivion,gothic,wow... a diablo je rpg vy lolovia a w3 je rts s rpg prvkami
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

JV napísal:oblivion,gothic,wow... a diablo je rpg vy lolovia a w3 je rts s rpg prvkami
lolko si ty ked to uz davno mame vyriesene.... W3 je strategia jak svina

//veď ja sa nehádam, nehnevám :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ro lolovia som myslel na diablo :lol:
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

OBSIDIAN napísal:FABLE is the best to mozem povedat aj o oblivione.... chcel som sa spitat na rozdiel napr. FABLE, OBLIVION su RPG ale take ze vidim postavu s blizka a ovladam klavesnica+myš ale potom poznam hry o ktorych sa vravi ze tiez RPG napr. Dungeon Siege 2,TITAN QUEST,DIABLO atd. to ovladam len myšou isto su to RPG ???
V dnesnej dobe definovat RPG neni az tak jednoduche ale existuje par bodov podla ktorych to spoznas napriklad: Zlepsovanie vlastnosti a schopnosti postavy, velky svet v ktorom niesu umele hranice, moznost zbierat rozne predmety a zbrane ktore mozes pouzivat, volne rozhovori s NPC popripade obchodovanie atd... je toho celkom vela ale napriklad take GTA SA obsahuje prvky RPG(zvysovanie schopnosti ovladat auta,zbrane,motorky atd...) takychto hier ktore maju naznaky RPG je vela a k tvojej otazke ci je RPG to co sa ovlada len mysou - zober si taky fallout alebo hocijaku starsiu RPGcku v kazdej ovladas postavu len mysou :P tento trend FPS pohybu zaviedol myslim gothic aspon tam som to videl prvy krat ja :P ak sa niekomu nepacia moje argumenty berem to ale je to len moj nazor nikomu nechcem nic vnucovat :D
Darek121
Amateur
Amateur

d2

Príspevok od používateľa Darek121 »

diablo je brutus RPG odporucam kazdemu kto ma rad strategie a RPG-cka ja to hram na antiku kto ce nech mi napise a mozme zahrat cez hamachi
Zdravym
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zdravym »

Ak RPG tak Baldurs Gate I, II Ice Wind Dale a tiež Planescape Torment :wink:
Diablo nespĺňa prvky RPG, aj keď sa to tak označuje. Vývoj postavy, ktorý musí byť v RPG obsiahnutý, neznamená levelovanie!!!!! A kde je v Diable pôvod skratky RPG, Roleplaying, hranie role????

A ani sa ma nesnažte presvedčiť. Mám už čosi v RPG hrách odkrútené, a len okrajovo sú to PC hry.
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

nove rpg uz niesu nic moc... cest vynimkam

diablo 2, fallout1,2 gothic su sice stare ale tieto hry sa podla mna s vekom nic nestracaju, dokonca by som povedal ze ziskali iste caro

a potom fable bol celkom dobry a dungeon siege 2 stoji tiez za pokus
pripadne aj oblivion,,,ale podla mna ten svet mi pride trosku umely a ale to je subjektivny nazor
nova hra mozno dark mesiah ale to mi pride viac akcne ako rpg, nieco som pocul o two worlds zevraj to je zaujimave
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

WITCHER to isti. sice moznostami a hratelnostou sa to na morowind a oblivion nehrabe, ale zato pribehom a spracovanim je to povedal by som dost lepsie.. kur*a keby to bolo sadene do takeho volneho sveta ako oblivion s tolkymi moznostami.. tak by to bola sleha :D skratkachybaju tam zbrane, armory etc, svet je prilis okrajany..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

brainwirm - zase ber to tak, ze otvoreny svet, nedovoli odvypravat pribeh intenzivne a tak, ako ho tvorcovia odvypravat chcu. V tom spocivala ta genialita RPGciek od Black Isle - moc volnosti si tam nemal, ale zato pribeh excelentny - a mna fakt ten pribeh zaujima, je to ako precitat si dobru knihu, ci pozriet dobry film. Ak sa chcem len tak zahrat a odreagovat, na to mi staci barsjaka zavodna alebo strielacka :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

a co gothic,boiling point, mass effect.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Séria Gothic, séria KOTOR, jade empire...
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

U mna je najlepsie rpg Might and magic IV :)
Napísať odpoveď