LOTR
-
MatthewSVK
Light Expert
LOTR
newiete kde by som nasiel navod alebo keby ste mi poradili na The Battle FOr Middle Earth 1tke taktiku na gondor co by som mal najprv stavat a take nemusi byt len nanich navsetkych 4roch ak aj potrebujem by som bol vdacny bo to hram po sieti a potrebujem sa dotoho dostat 
-
lekoklatik
VIP
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
thak ja som uz pretriezvel tak ak ta dobre chapem, ces vediet ake jednotky su najlepsie proti gondoru...otazne je ale za koho proti nim hras....ale tak co si pamatam dost uspesny boli trolovia a jazdci na vrokoch....no a za Rohan elfsky lucistnici a Jazdci
edit/ ja ked som to hraval po sieti vzdy som chodil za Rohan a staval som len tych elfov a jazdu, ked maju este aj tie vylepsenia myslim ze to je najlepsia kombinacia
edit/ ja ked som to hraval po sieti vzdy som chodil za Rohan a staval som len tych elfov a jazdu, ked maju este aj tie vylepsenia myslim ze to je najlepsia kombinacia
-
MatthewSVK
Light Expert
-
ezechiel88
Star
Na kedeho nepriatela je ina taktika proti kazdemu je neco ine dobre, ale vo vseobecnosti, rychlo postavit naku tu farmu a hned s prvou jedntkou ist zabrat naky ten outpoust,.. proste rychlo zaberat a kontrolovat co naiviac mapy aby bol staly prisun zlata
,..noo a ich zkladny pesiaci su ako tak good lukostrelci nic moc jazda celkom ujde,... celkovo gondor ma akurat silny hrad ale co sa tyka jednotiek neviem neviem dost pomale namoj vkus silny su skurut-hai a rohan,.. rychly celkom odolny a proti rohanskej lukostrelbe nema nic sancu 
-
32cupo
Amateur
ja by som ani dako nepozeral na jenotky ale skor na hrdinou. maju gandalfa a ked na druhej strane sedi obry hrac dokaze to viuzit cize je pravda ze ho treba odrezat od zdrojov zlata a ja by som radil kedze maju hradby co najskor postavit daco a dako ich obliehat a utocit na nich. ale nwm kto je proti nim najlepsi
-
MatthewSVK
Light Expert
-
lekoklatik
VIP
To znamená že obaja používate rovnaké sériové číslo. Jeden z vás musí hru preinštalovať a použiť iné sériové číslo ako ste zviknutý. Jednoducho si zožeň 2 rôzne sériové čislaSergio napísal:Sry viem,že je toto offtopic,ale neporadil by mi niekto ako hrať Lotr 1 cez hamachi....chceli by sme si zahrať s baratranocom,ale ked sa dam pripojiť napíše mi že "Your seriel is already used"...poraďte pls niekto...DIky moc
-
MatthewSVK
Light Expert
-
lekoklatik
VIP