ML 5436 MIDDLE TOWER - PORUCHA LCD PANELA
-
pOw3r
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ML 5436 MIDDLE TOWER - PORUCHA LCD PANELA
Caute, problem je takyto:
Mam tuto skrinku ML 5436 MIDDLE TOWER, ten LCD PANEL co je na nej nepracuje spravne. Ked si tam nastavim hodnoty napr. CAS, OTACKY, TELPOTA atd. tak pri kazdom znovuzapnuti PC sa mie tieto udaje vymazu a na LCD PANELI su hodnoty resetovane.
Neviete v com by mohol byt problem ? Alebo popripade ako to spravit.
Dakujem vopred.
Mam tuto skrinku ML 5436 MIDDLE TOWER, ten LCD PANEL co je na nej nepracuje spravne. Ked si tam nastavim hodnoty napr. CAS, OTACKY, TELPOTA atd. tak pri kazdom znovuzapnuti PC sa mie tieto udaje vymazu a na LCD PANELI su hodnoty resetovane.
Neviete v com by mohol byt problem ? Alebo popripade ako to spravit.
Dakujem vopred.
pokial nemas cely komp prelepeny stitkom tak ho otvor odmontuj predny panel, myslim ze aby si ti to podarilo budes musiet vytiahnut vonku CD a disketovu mechanikupOw3r napísal:zeby sa ta bateria vybila uz po pol roku ? ... mam novy PC pol roka ... a ked je to pravda v tej baterii odmontovat skrinku nemozem mam na nu zaruku takze jedina moznost je odnest ju do servisu ... u predajcu
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
inac nechapem naco este teraz plombuju tie PC. ved to je normalne obmedzovanie zakaznika. ved ked sa tam chcem len pozriet a nesprtat do toho? Vascina ludi co sa nevyzna sa tam sprtat nebude, ale na co to plomba. to iste ma sere, lebo hocikedy mam nieco s PC a kamos co byva blizko ma plombu tak mi nepoze nic pozicat. normalne by osm to zakazal
je to najlepsia ochrana voci lamam, a zaroven je to obchodny tah, pretoze ked si ides daco kupit do kompu tak tam ho musis ho odniest, zaplatit za instalaciu a ides dalejSkolacik napísal:inac nechapem naco este teraz plombuju tie PC. ved to je normalne obmedzovanie zakaznika. ved ked sa tam chcem len pozriet a nesprtat do toho? Vascina ludi co sa nevyzna sa tam sprtat nebude, ale na co to plomba. to iste ma sere, lebo hocikedy mam nieco s PC a kamos co byva blizko ma plombu tak mi nepoze nic pozicat. normalne by osm to zakazal
-
nejakymarko
Addict